2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 59 پست
[QUOTE=268380755]من دومی اوردم خیلی سخته 😞😞😞 اولیت چند سالشه ؟؟[/QUOTخدا براتون حفظشون کنه ۴سال

پسرم پنج سال 

دخترم یکسال 

ممنونم عزیزم 

کلا از کار بیکار شدم سالن داشتم اونکه دیگه هیچ 

دعوا میکنن همش خونه شده گریه باید هی بگم نکن بشین نرو بیا واااای اعصابم نمیکشه دیگه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
بچه دومی کلاس اولی هستش

بله دخترم کلاس ششم پسرم کلاس اول

۵ سال اختلاف دارن

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین و میگفتم چندسال پیش الان دومی بغلمه

🤭😅

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

من یه دختر شش ساله دارم 

یه نوزاد یک ماهه 

این چن سال بخاطر مسائلی نمیخواستم 

خیلی میترسیدم از سختیاش 

اما الان انگار خدا بهم یه اراده فولادی داده واقعا از چیزی که فک میکردم آسونتر 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
من یه دختر شش ساله دارم  یه نوزاد یک ماهه  این چن سال بخاطر مسائلی نمیخواستم  خیلی ...

خب طبیعیه چون بچتون بزرگتر هست چالشتون کمتر 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یکی دارم دهنمو اینقد سرویس کرده غلط بکنم به فکر دومی بیفتم 

برای امضات حمد خوندم عزیزم 

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
😶یعنی بلاهایی سرم آورده  زردی طولانی مدت  رفلاکس  کولیک  حساسیت به واکسن و ...

درک‌میکنم عزیزم کشیدم این روزارو ولی خوب همیشه اینجوری نمی‌مونه که روزای خوبم میان😊خدا حفظش کنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
برای امضات حمد خوندم عزیزم 

ممنونم گلم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خداخفظشون کنه،اختلافشون۴ ساله دومیم بدنیا بیاد،اختلاف سنی شون ۵سال و نیم میشه

ممنونم عزیزم همچنین شما 

من قصدشو نداشتم راستش ناخواسته بود 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
درک‌میکنم عزیزم کشیدم این روزارو ولی خوب همیشه اینجوری نمی‌مونه که روزای خوبم میان😊خدا حفظش کنه

درسته عزیزم خلاصه که خیلی اذیت شدم قبل از پسرم همش میگفتم محاله تک فرزندی رو انتخاب کنم ولی الان میگم وای تکرار اون روزا منو می‌کشه ححتما 

بله دخترم کلاس ششم پسرم کلاس اول ۵ سال اختلاف دارن

الان خوبه راضی هستی راستش من اولی ۷سال و دومی ۹ماهشه خیلی سختمه میگم یعنی اوضام از این بدتر میشه یا بهتر

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
درسته عزیزم خلاصه که خیلی اذیت شدم قبل از پسرم همش میگفتم محاله تک فرزندی رو انتخاب کنم ولی الان میگ ...

الان شما خیلی خسته ای خیلی انشاالله بزرگ بشه دلت میخواد یکی دیگه رو بیاری 

خب طبیعیه چون بچتون بزرگتر هست چالشتون کمتر 

عزیزم درسته دخترم بزرگتر ولی خب شش سال تنهایی و خودمحوری باعث حساسیت نشون دادن شدیدش شده با اینکه خودش اصرار داشته 

ولی من اراده قوی رو واسه نگهداری از نوزاد گفتم 

خود نوزاد خیلی مراقبت میخواد

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
الان خوبه راضی هستی راستش من اولی ۷سال و دومی ۹ماهشه خیلی سختمه میگم یعنی اوضام از این بدتر میشه یا ...

اره الان بینهایت خصوصا اینکه دوتاشون میرن مدرسه تا ظهر نفس میکشم😂

با هم خیلی دعوا دارن ولی خیلی زیاد پشت هم هستن و همدیگرو دوست دارن

و اینکه من تا سه سال پسرم به غلط کردن افتاده بودم ولی با گذشت زمان اوضاع خیلی بهتر شد

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم