سلامت باشی عزیزم چشم اگرلایق باشم .یه قاشق بریز تولیوان یه کم اب سرد بریز روش بعداب سرد روخالی کن که ...
کدوم سمت شما فولی بالغ داشت و جنسیت تون چی شد؟ راسته ک میگن سمت راست پسره سمت چپ دختر؟ من دوتا بارداری هام تخمدان راست فولی داشت و هر دو پسر شدن، ولی طبیعی باردار میشدم، میخام ببینم راسته این حرف
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
سلامت باشین ممنون نه من تازه نه هفته ودو روز ام هست
بسلامتی بگذرونی این چندماهو الهی
دلم دختر میخواد ولی خب سه تا بچه زیاده تو این دوره
خواستم ببینم چنین چیزی راسته در مورد تخمدان ها ک هیچی ....🫠
عزیزم بالغ بودن رو از سونو میفهمن؟ یعنی قبل iui همون روز سونو میکنه برات؟
بله بالغ بودن رو ازسنو متوجه میشی .میگن کدوم سمت فولی بهتری داره فکرکنم دوروز قبل ای یوای سنو انجام میدن که میشه سنو اخر بعدبهت امپول ازادسازی تخمک میدن که میگن چه ساعتی بزنی بعد میری برای ای یوای .از توی پریودتم بهت قرص میدن من لترزول خوردم شبی دوتا ازسه پریودی تاده شب بعد یه سنو فکر میکنم همون روز سوم پریودی میدی بعدبهت قرص میدن بعد دوباره انگار ده پریودی میری سنو فولی هارو چک کنن ببین چندتا فولی داری فکرکنم من تا روز ای یوای چهاربار سنو دادم .سنو واژینال هم بود.من تهران هستم میرفتم کلینیک رویان