2777
2789
خدا خیرت بده برای منم دعا کن. خیلییی ممنونم  چقدر نشاسته هر روز بریرم ت آب بخورم آب سرد یا گرم ...

سلامت باشی عزیزم چشم اگرلایق باشم .یه قاشق بریز تولیوان یه کم اب سرد بریز روش بعداب سرد روخالی کن که میگن نشاسته تمیز بشه بعدام اب گرم بریز روش دوستداشتی یکم شکر بزن بهش شیرین بشه بعدبخور .اهان غذاهای طبع گرم هم نخور غذاهای قاعده اورنخور .عطاریا دارن نشاسته

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
سلامت باشی عزیزم چشم اگرلایق باشم .یه قاشق بریز تولیوان یه کم اب سرد بریز روش بعداب سرد روخالی کن که ...

کدوم سمت شما فولی بالغ داشت و جنسیت تون چی شد؟ راسته ک میگن سمت راست پسره سمت چپ دختر؟ من دوتا بارداری هام تخمدان راست فولی داشت و هر دو پسر شدن، ولی طبیعی باردار میشدم، میخام ببینم راسته این حرف

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم سمت شما فولی بالغ داشت و جنسیت تون چی شد؟ راسته ک میگن سمت راست پسره سمت چپ دختر؟ من دوتا باردا ...

والا برا من سمت چپ بالغ بود جنین هم همین سمت چپ هست .هنوز جنسیتش معلوم نیست

اهان فکردم زایمان کردین.... بسلامتی بغل بگیریش گلی

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
سلامت باشین ممنون نه من تازه نه هفته ودو روز ام هست

بسلامتی بگذرونی این چندماهو الهی

دلم دختر میخواد ولی خب سه تا بچه زیاده تو این دوره

خواستم ببینم چنین چیزی راسته در مورد تخمدان ها ک هیچی ....🫠

بسلامتی بگذرونی این چندماهو الهی دلم دختر میخواد ولی خب سه تا بچه زیاده تو این دوره خواستم ببینم چ ...

سلامت باشین .نه چرا سه تازیاده وقتی دلت میخواد وفکر میکنی میتونی ازپسش بربیایی بیار انشالله که دختربشه .من مشاور تغذیه براتعیین جنسیت خیلی شنیدم ودرست دراومده .من یکی ازبستگانمون دوتا دختر داشت خیلی دلش پسرمیخواست با اصلاح تغذیه پسر دارشد

عزیزم بالغ بودن رو از سونو میفهمن؟ 

یعنی قبل iui همون روز سونو میکنه برات؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

عزیزم بالغ بودن رو از سونو میفهمن؟  یعنی قبل iui همون روز سونو میکنه برات؟

بله بالغ بودن رو ازسنو متوجه میشی .میگن کدوم سمت فولی بهتری داره فکرکنم دوروز قبل ای یوای سنو انجام میدن که میشه سنو اخر بعدبهت امپول ازادسازی تخمک میدن که میگن چه ساعتی بزنی بعد میری برای ای یوای .از توی پریودتم بهت قرص میدن من لترزول خوردم شبی دوتا ازسه پریودی تاده شب بعد یه سنو فکر میکنم همون روز سوم پریودی میدی بعدبهت قرص میدن بعد دوباره انگار ده پریودی میری سنو فولی هارو چک کنن ببین چندتا فولی داری فکرکنم من تا روز ای یوای چهاربار سنو دادم .سنو واژینال هم بود.من تهران هستم میرفتم کلینیک رویان