2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ای یوای کردم چنین حرفی هم نشنیدم.قبلش باید چیزای مقوی بخوری

مثبت شد گلم.. تورو خدا ب من کمک کن

من خیلی استرس دارم دعا میکنم در حقم خاهری کن

جنسیت هم داشتی.. دفعه اول گرفت؟ درد داشت

بعدiui چ کرذی.. استراحت؟ چی خوردی؟ 

قبلش چی خوردی؟ چند وقت قبلش

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

وااااا پفک؟؟ اصلا نخوری . اگه پسر میخوایی تعیین جنسییت کن جالا که میخوایی ای یو ای کنی. من ۴ بار انج ...

Iui کردی. چرا منفی شد؟ 

Iui کردی. چرا منفی شد؟ 

اره. نمیدونم چرا. ای بوی کلا درصدش خیلی پایینه اخر ای وی افکردم. ای یوای فقط هزینه و داروو دردسره. ولی خب باید یکبار انجام بدی بعد بری برای ای وی اف

اره. نمیدونم چرا. ای بوی کلا درصدش خیلی پایینه اخر ای وی افکردم. ای یوای فقط هزینه و داروو دردسره. و ...

IVF جواب داد اونوقت؟ 

الان نی نی داری 

اره خداروشکر. مگه الان انجام دادی؟ نا امید نشو بعضیا هم با ای یو ای باردار شدن

ن هنوز  عزیزم.. میگم درد داشت؟ 

ن هنوز  عزیزم.. میگم درد داشت؟

ای یو ای؟ نه درد خاصی نداره منظورت موقع انتقاله؟ مث معاینس کلی موقع تزریق نمیدونم چرا من یکم شکم درد داشتم. معمولا درد نداره نگران نباش

مثبت شد گلم.. تورو خدا ب من کمک کن من خیلی استرس دارم دعا میکنم در حقم خاهری کن جنسیت هم داشتی.. د ...

بله مثبت شد عزیزم .استرس اصلا نداشته باش .من تعیین جنسیت نکردم .قبل از ای یوای وقتی میری سنو بهت میگه کدوم سمت ازتخمدان هات فولی بالغ وخوب داری وقتی ای یوای انجام داد میگه نیم ساعت تایک ساعت استراحت کنی همونجا بچرخ روپهلویی که فولی بالغ داشتی .من اینکار روکردم بعد غذاهای باد دار نخوربه هیچ عنوان بعد نشاسته روهر روز صبح با اب مخلوط میکردم میخوردم یافرنی درست میکردم میخوردم بعدغذاهای نشاسته دار بخور بعدام سعی کن استراحت داشته باشی اومدی خونه کارهای سنگین نکن درحدیه غذاپختن و دستشویی رفتن ایناباشه دولا راست نشو بعدتوخونه یکم راه بروخون به جریان بیوفته بعدام ازپله بالاپایین نکن .استرس هم کلا ازخودت دور کن .من با دفعه اول گرفت همه این کارهایی که گفتم روانجام دادم .بعدسوره حضرت مریم هم نذرکن بخون .انشالله که مثبت میشه

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
بله مثبت شد عزیزم .استرس اصلا نداشته باش .من تعیین جنسیت نکردم .قبل از ای یوای وقتی میری سنو بهت میگ ...

خدا خیرت بده برای منم دعا کن. خیلییی ممنونم 

چقدر نشاسته هر روز بریرم ت آب بخورم آب سرد یا گرم؟

از کجابخرم نشاسته رو