2777
2789
عنوان

شغل پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 9223 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من که نمیخام پرستار بشم خواستگار داشتم شغلش این بود

نمیشه گفت همه یه مدل هستن من خودم کادر درمان هستم و هیچوقت دوست ندارم با یه کادر درمان ازدواج کنم ولی خب همه هم مثل هم نیستن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خواهشا به همه نسبت نده  شاید کادر بیمارستان اونم یه سریشون راحت باشن ولی به بقیه ارگان های علوم ...

من خودم پزشکم متاسفانه اوضاع اصلا خوب نبست 🙂 

البته اینکه گفتم همه اشتباس ۹۹٪🙂

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
نه همه ی رشته و نه همه ی افراد اینکه یه سری راحتن به کل کارمنداش نسبت ندین

رشته های علوم پزشکی اکثرا اینجوری هستن

حتی کسایی که این قضیه محرم نامحرمی براشون مهم هست باز هم شرایط ایجاب میکنه که نسبت به بقیه محیط کارها با هم راحت تر باشن و خیلی رسمی نباشن یعنی نمیتونن باشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
چرا دوست ندارین؟

چون چیزای خوبی ندیدم🙂

اگه کاربرا بهم حمله‌نکنن

من تجربه شخصی خودمو گفتم

من خودم پزشکم متاسفانه اوضاع اصلا خوب نبست 🙂  البته اینکه گفتم همه اشتباس ۹۹٪🙂

آره دقیقا

نمیشه گفت همه یه مدل هستن من خودم کادر درمان هستم و هیچوقت دوست ندارم با یه کادر درمان ازدواج کنم ول ...

عزیزم شما که رادیولوژی هستی (تو یکی از تاپیکاتون دیده بودم) شغل خوبی هست؟ یعنی بین مامایی و رادیو کدومو پیشنهاد میدین؟ 

نه من که نمیخام پرستار بشم خواستگار داشتم شغلش این بود

عزیز حقیقت بخام بگم با جنس مخالف خیلی سروکار داره حتی آدم عادی هم ممکنه انحرافی بره مگر اینکه مقید باشه من پسر خالم ت بیمارستانه میگه دخترا دست از سرم برنمیدارن و مجبور شده با جدیت برخورد کنه از ارتباط دوستای متاهلش با خانمای متاهل اونجا باخبره البته هرجا ی جوریه بازم نمیشه قضاوت کرد 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان سال🦋و خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

عزیزم شما که رادیولوژی هستی (تو یکی از تاپیکاتون دیده بودم) شغل خوبی هست؟ یعنی بین مامایی و رادیو کد ...

بله

بله رشته خوبیه بین این دو رشته من رادیو و انتخاب میکنم بخاطر کلاس کاری و محیط تمیز کاری که هست

اعصابتم راحت تره و کارش هم خوبه میتونی تو بیمارستان ها و کلینیک ها و مراکز خصوصی کار کنی

برای مهاجرت من زیاد پیگیر نشدم که صد در صد بتونم بگم ولی تا اینجا که میدونم خوبه البته نه به اندازه پرستاری و مهم تر اینکه ادامه تحصیلش هم تو ایران فراهم هست