2777
2789
عنوان

شغل پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 9275 بازدید | 57 پست
عزیز حقیقت بخام بگم با جنس مخالف خیلی سروکار داره حتی آدم عادی هم ممکنه انحرافی بره مگر اینکه مقید ب ...

داری درست میگی

اصلا یه چیزایی با چشم خودم دیدم که باور نمیکردم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
بله بله رشته خوبیه بین این دو رشته من رادیو و انتخاب میکنم بخاطر کلاس کاری و محیط تمیز کاری که هست ...

مرسی از پاسخ کاملتون 😘

من تنها دودلی که نسبت به این رشته دارم اینه که میگن اشعه دارو واینا...؟ 

و من آدم مغروریم دوست ندارم یکی مثل زیر دست باهام حرف بزنه اینطوری نیست که؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی از پاسخ کاملتون 😘 من تنها دودلی که نسبت به این رشته دارم اینه که میگن اشعه دارو واینا...؟&nbs ...

خواهش میکنم

واقعا این خنده دار ترین جوکی هست که میگن اشعه داره و ضرر داره و...

اشعه داره ولی همه پروتکل ها و رعایت کنی هیج اتفاقی نمی افته ضمنا اتاق سربی هست و پرتو ازش عبور نمیکنه

شاید بستگی به محیط بیمارستان تون هم داشته باشه ولی چون رشته ای هست که زیاد اذیت نمیشی برای همین کارناساشون اعصابشون آرومه و خوب باهات حرف میزنن و راهنماییت میکنم زیاد نمیزارن حس آقا بالاسری و اینا برات ایجاد بشه

در مواقع خیلی نادر ممکنه چیزی اشتباه بشه با پزشک جر و بحث کوچیکی بکنی که کم پیش میاد من فقط یبار تو یه بیمارستان دیدم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
رادیو کلاس کاری داره😶بخاطر لوژی آخر رادیو میگین لابد 😶😂من رشتم پرستاری نیست ولی اگه دنبال بازار ک ...

منظورم از کلاس کاری اینه که رشته تمیزیه نسبت به پرستاری و مامایی

ولی از لحاظ بازار کار و مهاجرت پرستاری وضعیتش بهتره

در ضمت عزیزم خنده دار نیست برای قبولی تو این رشته رتبه ات باید از پرستاری بهتر باشه

خواهش میکنم واقعا این خنده دار ترین جوکی هست که میگن اشعه داره و ضرر داره و... اشعه داره ولی همه پ ...

😍مرسی...

آهان اوکیه 

به نسبت مامایی و اینا اعصاب راحتتره دیگه

و اگه برمیگشتین عقب به جاش چیو انتخاب میکردین؟ 

چون من رشته های توانبخشی مثل شنوایی و بینایی هم دوس دارم

منظورم از کلاس کاری اینه که رشته تمیزیه نسبت به پرستاری و مامایی ولی از لحاظ بازار کار و مهاجرت پرس ...

خب اینکه میگین تمیز کلا محیط کار بهداشت بهتر از بیمارستان یعنی عالیه ،عزیزم شوخی کردم به دل نگیر برا همه رشته های ارزش قائلم

عزیز حقیقت بخام بگم با جنس مخالف خیلی سروکار داره حتی آدم عادی هم ممکنه انحرافی بره مگر اینکه مقید ب ...

آها چه ناجور پس:) 

من خودم تو این مسائل با نامحرم اصلا گرم نمیگیرم حساسم هستم شریک زندگیم رفتارش درست باشه:)

😍مرسی... آهان اوکیه  به نسبت مامایی و اینا اعصاب راحتتره دیگه و اگه برمیگشتین عقب به جاش چی ...

آره خیلی

من واقعا این رشته و دوست داشتم برمیگشتم عقب دوباره این و انتخاب میکردم و البته به طور جدی قصد ادامه تحصیل دارم 

رشته های بینایی و شنوایی هم رشته های خوبی هستن مخصوصا بینایی سنجی ولی خب رتبه من در اون حد نبود که بتونم انتخابش کنم

من رشته پزشکی و دوست ندارم بنظرم عمر تلف کردن هست ولی اگه نظر منو بخواین به ترتیب

فیزیوتراپی_بینایی سنجی_رادیولوژی

(البته من واقعا سلیقه ای گفتم جون پزشکی و دندون و دارو و علاقه ندارم‌ وگرنه اینا خب الویت هستن)

خب اینکه میگین تمیز کلا محیط کار بهداشت بهتر از بیمارستان یعنی عالیه ،عزیزم شوخی کردم به دل نگیر برا ...

بهداشت با رتبه های خیلی بالاتر میشه قبول شد ولی یه سری رشته ها که محیطشون تمیزه و قبولی توشون سخته 

داروسازی بینایی شنوایی گفتار درمانی فیزیولوژی و رادیولوژی هست

نه عزیزم ناراحت چیه تبادل نظر میکنیم دیگه

آها چه ناجور پس:)  من خودم تو این مسائل با نامحرم اصلا گرم نمیگیرم حساسم هستم شریک زندگیم رفتا ...

متوجه ام چی میگی اسی باید خیلی دقت کنی من ترم اول هک مجازی بودم از ترم دوم که رفتم دانشگاه از شدت تعجب چشام داشت میزد بیرون

آره خیلی من واقعا این رشته و دوست داشتم برمیگشتم عقب دوباره این و انتخاب میکردم و البته به طور جدی ...

منم مثل شما زیاد سه رشته رو دوس ندارم... 

ولی بینایی و شنوایی رو خیلی دوس دارم

حالا قسمت ببینیم چی میشه 

با آرزوی موفقیت برای شما🦋🥰

منم مثل شما زیاد سه رشته رو دوس ندارم...  ولی بینایی و شنوایی رو خیلی دوس دارم حالا قسمت ببین ...

مرسی عزیزم

همچنین😘❤️