2777
2789
عنوان

شغل پرستاری

9174 بازدید | 57 پست

سلام 

خانما درسته که میگن شغل پرستاری اصلا خوب نیست؟

یعنی من خیلی شنیدم که برای آقایون خوب نیست 

یا اینکه میگن خیلی محیط کار جالبی نیست همه با هم زیاد قاطی هستن 

درسته؟

شغل خوبیه حقوقشم رو ۱۲ تومنه

ولی در کل محیط بیمارستان و علوم پزشکی خوب نیست همه حس میکنن بای دیفالت بهم محرمن و....😬😬😬

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محیط کارشو منم دوست ندارم زیاد تمیز نیست

از لحاظ محرم نامحرمی کلا تو رشته های علوم پزشکی نباید خیلی برات مهم باشه این قضیه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

از لحاظ کاری ک خیلی شغل پرکار و سختیه ت دانشگاه هم ک همه باهم جور میشنو اینا ت بیمارستان هم خیلی باهم اکین باید خیلی مواظب بود تا با احساستت بازی نشه چون دوستی های برای سرگرمی هم زیاده

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمهو خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

از لحاظ کاری ک خیلی شغل پرکار و سختیه ت دانشگاه هم ک همه باهم جور میشنو اینا ت بیمارستان هم خیلی باه ...

نه من که نمیخام پرستار بشم خواستگار داشتم شغلش این بود

من همسرم کارمند ازمایشگاهه تو ی بیمارستان تقریبا پونزده نفرت برا آزمایشگاه که چهارتاشون مردن 

ولی من مشکلی تا حالا ندیدم با اینکه کارمندانی بهشون بیشتره البته همسر منم راحت باهاشون حرف میزنه خیلی رسمی نیستن و باهم جوک میگن میخندن در این حد 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شغل خوبیه حقوقشم رو ۱۲ تومنه ولی در کل محیط بیمارستان و علوم پزشکی خوب نیست همه حس میکنن بای دیفالت ...

خواهشا به همه نسبت نده  شاید کادر بیمارستان اونم یه سریشون راحت باشن ولی به بقیه ارگان های علوم پزشکی نسبت ندین همچین راحتی  رو

برای مرد نمی‌پسندم ولی از لحاظ شغلی و حقوق مناسب هست.

راحت می‌تونه بره سرکار.

حتی می‌تونه چندجا کار کنه.

محرم و نامحرم هم به خود شخص ربط داره.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

کی میگه همه قاطی پاتی هستن 

ببین اصلا شرایط یه  جوریه که نباید برات مهم باشه همه در حال بدو بدو هستن

ما بیشتر شبیه دوستیم اینجوری نیست کسی رو کسی نظر داشته باشه که 

به هر حال هر کسی از دور استیشن پرستاری رو ببینه  اینجوری فکر میکنه 

وگرنه نه واقعا اون چیزی که فکر میکنم نیست

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
آها چون منم خیلی شنیدم

البته همه چیز بستگی به خود آدم داره 

حقوقشم خوبه 

این بیمارستان های ارتش و سپاه بخش زن و مرد کامل جداست همسرت می‌تونه اونجا بره سر کار

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .