2777
2789
عنوان

بیاید درد دل🫂🙂

1108 بازدید | 111 پست

هر مشکلی دارید بگید با هم درد دل کنیم 

من خودم احساس اضافی بودن بهم دست داده با هرکی دوست میشم نمیتونم مثل این دوستای صمیمی باهاش بشم و همیشه یه نفر سومی پیدا میشه اونو از من میگیره 

تو اکیپ های سه نفره هم من نفر سومیم که اگه بمیره هم اون دوتا متوجه نمیشن😄💔

به نظرتون چکار کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز نوبت دکتر دارم شوهرم از صب زود رفته بیرون هنوز نیومده جواب تلفنمم نمیده همش داره فرار میکنه انقد بغض کردم چشمم ب دره

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍

هقق کاش درد منم همین بود قبلا اینجوری بودم الان نه 

درد من اینکه دوست خارجیم بم خبر خیلی بدی داد 🙂 

کل دنیا اوضاع ایرانو میدونه گفت ک بدتر از اینا هم میشه.و اینترنت برای همیشه قطع میشه 💔🙂

اولش ابروم جلو دوستام رفت دومش حالم بد شد سومش دیگه نمیکشم 🙂💔

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
امروز نوبت دکتر دارم شوهرم از صب زود رفته بیرون هنوز نیومده جواب تلفنمم نمیده همش داره فرار میکنه ان ...

انشالله همیشه سلامت باشی 

خیلی حس بدیه عزیزم درکت میکنم 

رابطه با شوهرت چطوره دوست داره؟

یعنی برمی گردیم به دهه شصت 

اقااا خیییط شدم بدم خیط شدم این چه کاریه اخه؟ من خجالت میکشم بگم مسلمونم فقط حالم خیلی بد شد خیییلی خیییلی بد شدم 💔

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
یعنی گوگل هم جواب نمیده  با فیل.تر شک.ن هم نمیشه کاری کرد

والا نمیدونم منم عین تو بی خبر اما ما از طریق همین ارتباط داریم . حساب کن اخبار اونجا اعلام کردن حالا خوبه گفت اخبار ایران ک کلا سانسوره