2777
2789
عنوان

بیاید درد دل🫂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 111 پست
نمیدونم والا تنهایی خیلی حس بدیه 

منم قبلا عین تو بودم انقدر تنهایی میکشی ک برات عادی میشه بعدا قوی میشی و همه دورت میان(برام اوضاع اینجور گذشت شاید تو هم اینجوری باشی)

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم منم عین تو بی خبر اما ما از طریق همین ارتباط داریم . حساب کن اخبار اونجا اعلام کردن حال ...

اگه این اتفاق بیوفته من خودم کل زندگیم رو میفروشم شده برم همین کشور های اطراف میرممممم

نمیشه قضاوت کرد شاید خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده  شاید متاسفانه حوصله تونو نداره یا ....

میدونم همیشه اولویت زندگیش کارش و بقیس این وسط منم ک هیچ پخی نیستم 

ازمایش اسپرم داره خودشم همش داره ازش فرار میکنه مطمنم واسه این نمیاد ک دیر بشه و نتونه ازمایششو بده

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
اگه این اتفاق بیوفته من خودم کل زندگیم رو میفروشم شده برم همین کشور های اطراف میرممممم

من شده تنمو میفروشم فقط برم [دیگه انقدر دارم پرسه میزنم]

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
نمیدونم والا تنهایی خیلی حس بدیه 

من هم تنهام هم افراد سمی دورم زیاده دیشب تولد برادر زادم بود موقع خوندن کادوها زن داداشم گفت این کادو از طرف دایی وزن دایی این اولین بارش نیست منو زندایی دخترش صدامیزنه هیچوقت نمیگه عمش اخه من زن داداش اونم اون زن داداش منه وازهمه بدتر رفتارای مادر شوهرمه که به نوه های دختریش بیشتر توجه میکنه واینو نه فقط من که بچه هامم متوجه شدن وناراحت میشن دوست داشتن اون برام مهم نیست دلم برا بچه هام میسوزه دوست دارن مادربزرگشون بهشون محبت کنه 

نمیشه قضاوت کرد شاید خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده  شاید متاسفانه حوصله تونو نداره یا ....

فقط منم ک دارم واسه بچه دار شدنمون سگ دو میزنم

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍