2777
2789
عنوان

بیاید درد دل🫂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 111 پست
من هم تنهام هم افراد سمی دورم زیاده دیشب تولد برادر زادم بود موقع خوندن کادوها زن داداشم گفت این کاد ...

من از طرف فامیل بی حس شدم اونا هر گو.هی بخورن برام مهم نیست اما تو اجتماع آدم نیاز به دوست داره که من اونو متاسفانه ندارم😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز فردا و پس فردا امتحان دارم

همچنیت شنبه یکشنبه دوشنبه هفته بعد 

و همچنین هفته بعدش همینطور پشت سر هم امتحان

و تازه من اول راهم🥲

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

بعضی اوقات هم هست که فقط دوس داری یکی باشه که فقط باشه نه حرف بزنه، نه نصیحت کنه، نه دلداری بده، نه همدردی کنه فقط حرفاتو گوش کنه

یکی باشه که برای هر حرف زدنی هی دو دو تا چهار تا نکنی که بگم نگم که اگه بگم میخواد چه واکنشی نشون بده.

یکی باشه که وقتی خسته ای وقتی درد کل وجودتو گرفته، بهت نگه بجنگ؛ بهت نگه درست میشه.

یکی باشه که نخواد بهت تظاهر کردنو یاد بده. یکی که وقتی قبول کردی درد داری، قبول کردی خسته شدی و خوب نیستی سعی نکنه امید واهی بده.

یکی که هی نخواد حالتو خوب کنه هی نخواد بگه تو خوبی تو خوبی لعنتی!

یکی که فقط باشه...

😭😭😭😭😭

اینجا دیگه اخر خطه....🙂💔

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
نه فقط نمیخواد ازمایش بده میگه من هیچ مشکلی ندارم

ببین حالا که فقط خودتی بهت اهمیت نمیده اینقدر اذیت میشی وقتی خدا بهت بچه بده اگه بازم همینجور باشه وهواسش بهتون نباشی خیییلی بیشتر اذیت میشی بچه داری همینجوریشم سخته چه برسه که یه مردبیخیالم کنارت باشه که دیگه عذابه

من چی بگم ک از نامزدم خیانت دیدم اونم با ی زن خ ر ا ب مطلقه ترجیح داده نشدن و کنار گذاشته شدن توسط ...

برای همین نمیخوام هیچوقت عاشق بشم 

کسی که شکست عشقی میخوره برای اینکه دوباره سرپا بشه به نیروی زیادی احتیاج داره 

اما خوبیش اینه هنوز عقد نکرده بودید و زود فهمیدی الآنم غصه نخور مهم خودتی فکرشو نکن

تو ی دوراهی بد موندم .. راستش من درسمو ادامه ندادم الان میخوام از هفتم شروع کنم از طریق اموزش از راه دور بخونم تا دیپلمو بگیرم از یه طرف موندم که نکنه خوب یاد نمیدن الکی برم بخونم هیچیم یاد نگیرم از طرفی نمیخوام همینجوری بمونم و هیچ تلاشی نکنم از طرفی هم میترسم مدرکش معتبر نباشه . مدرک اموزش از راه دور ... بعدم ریاضیم خیلی ضعیفه همش استرس میگیرم ک من هیچی بلد نیستم برا چی میخوام بخونم چیزایی ک میدونستمم یادم رفته ... 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
برای همین نمیخوام هیچوقت عاشق بشم  کسی که شکست عشقی میخوره برای اینکه دوباره سرپا بشه به نیروی ...

منم نمیخاستماا خیلیم باهاش سرد و سنگین برخورد کردم اولاش 

کم کم صمیمی شدیم

طول کشید تا بفهمیم همو دوست داریم

نمیخام بگم خودش تقصیری نداشت

ولی اون زنه بدنشست بپاش

حتی اومد بيمارستان حالم و دید 

قول داد بلاکش کنه کاری باهاش نداشتع باشه ولی .....

من از طرف فامیل بی حس شدم اونا هر گو.هی بخورن برام مهم نیست اما تو اجتماع آدم نیاز به دوست داره که م ...

چقد تو منی 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
نه فقط نمیخواد ازمایش بده میگه من هیچ مشکلی ندارم

به نظرم یجای کار میلنگه 

اگه خدایی نکرده مشکلی داشتن میتونید از پرورشگاه بیارید کلی بچه بی سرپناه اونجا هست که شما میتونید آغوش گرمی براشون باشید 

من از طرف فامیل بی حس شدم اونا هر گو.هی بخورن برام مهم نیست اما تو اجتماع آدم نیاز به دوست داره که م ...

سلام

ممکنه بیشتر مشکل اعتماد کردن داشته باشی. وقتی دیر اعتماد کنی، وقتی دیر وارد بحث ها بشی و کمتر حرف بزنی، وقتی اونها یه چیزهای خصوصی شون رو برات میگن تو باز صبر میکنی و چیزی نمیگی خب کم کم حس بی اعتمادی بهشون دست میده.

ممکنه حتی رازی نداشته باشی ولی باید این حس اعتماد پیش بیاد. بیشتر حس میکنند نمیخای باهاشون رفیق بشی.

نمیخای باهاشون راحت باشی برای همین اونها هم دور میشن از دور و اطراف ت. مگر اینکه موردی دیگه باشه که کسی مستقیم بهت گفته باشه.