2777
2789
عنوان

بیاید درد دل🫂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 111 پست
حساس نشو،تو محتاج دوستی بقیه نیستی. شخصیتت گوشه گیر و درونگراست؟ شاید هنوز فرد مناسب دوستی رو پیدا ...

من میانه گرام 

گوشه گیر هم نیستم خیلی آدم پرانرژی هستم و همیشه تو جمع های بزرگ بقیه رو سرگرم میکنم و جمع رو دستم میگیرم 

منم مشکل تورو دارم خیانت دیدم با فامیل بهم خیانت کرد مامانم همش پاپیچمه سرم داد میزنه واسه درس من عاشق درس خوندن بودم ولی بخاطر سرصداهای مامانم حالم بهم خورده خستم از زندگی امروز بابام با زبون بی زبونی بهم گفت بی عرضه نمیتونم هیچ کاری کنم جز غصه

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز فردا و پس فردا امتحان دارم همچنیت شنبه یکشنبه دوشنبه هفته بعد  و همچنین هفته بعدش همینط ...

منم امتحان دارم ، کنکور دارم، تازه مدرسه نمونه هم هستم پوستم رو دارن میکنن

منم امتحان دارم ، کنکور دارم، تازه مدرسه نمونه هم هستم پوستم رو دارن میکنن

اوخی مثل پارسال مننننن🥺

چه رشته‌ای هستی؟

منم دقیقا تو مدرسه نمونه درس میخوندم

ها ها ها😂❤️

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

سلام منم مثل توام 

بیا دوست بشیم 😆❤

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
تو ی دوراهی بد موندم .. راستش من درسمو ادامه ندادم الان میخوام از هفتم شروع کنم از طریق اموزش از راه ...

درستونو ادامه بدید هرطور شده 

سواد و پول دو عامل بسیار مهم در این جامعه هستن

سلام ممکنه بیشتر مشکل اعتماد کردن داشته باشی. وقتی دیر اعتماد کنی، وقتی دیر وارد بحث ها بشی و کمتر ...

من آره خودم دیر اعتماد میکنم 

چرا کنم که اینجوری نشون نده

منم مشکل تورو دارم خیانت دیدم با فامیل بهم خیانت کرد مامانم همش پاپیچمه سرم داد میزنه واسه درس من عا ...

خودتو به خاطر دیگران نباز گریه خوبه اگه نیاز داری گریه بکن ولی تسلیم نشو اگه تو تبدیل به یه آدم بیخیال بشی فقط خودت ضربه میخوری نه دیگران