یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میشه بگی چه علایمی داشت ک متوجه شدی؟ و از کی شروع شد
از پارسال که هفت سالش بود سینه هاش یه مقدار جونه زد۶ بود من به همسرم گفتم ببرمیش دکتر گفت چون چاقه اون چربیه .موهاش چرب میشد حتی یه مقدار کمی موهای زایدش در اومده بود تا همین چن وقت پیش که میگفت احساس لیزی میکنم منظورش به ترشح بود . به شدت هم پرخاشگر شده و اینکه وسواس شدید به شستشو😔😔😔 دیروز دکترش گفت کاملا به سن بلوغ رسیده فقط با آمپول میشه پریودشو عقب انداخت
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
ببین بعضی دخترا از ظاهر و رفتارشون میشه فهمید زود بلوغ میشن.این دختره از اول عین آدم بزرگا رفتار می ...
دختر من سینه نداره فقط نوک سینش اومده بیرون ولی دل درد داره و میگه سینم یا قلبم درد میکنه من متوجه میشم سینشه فقط یک طرف دیگه موی زیر بغل هم چندتار ضخیم درومده ولی خیلی کوچولو و ریزه میزه س