2777
2789

سن دختر شما که خوبه دختر من تازه ۸ سالش تموم شده تمام علایم بلوغ رو داشت که بردیمش دکتر غدد یه سری آزمایش و سونو و...دیروز دکترش میگفت کاملا به سن بلوغ رسیده 😔😔😔شوهرم دیروز رفته براش آمپولای هورمونی خریده که هر ۲۸ روز بزنیم پریود نشه هر سه تاش دو میلیون

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهار شیره( انگور، انجیر، خرما، توت)  و قرص ال  آرژنین به دخترم میدم میخوره 

به نظرم موثره 

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !
سن دختر شما که خوبه دختر من تازه ۸ سالش تموم شده تمام علایم بلوغ رو داشت که بردیمش دکتر غدد یه سری آ ...

به دختر همسایه ما قرص ال دی هم داده .ماهی یه دونه .چند روز پیش مامانش میگف‌هر از گاهی میگه زیر دلم درد میکنه میترسم پریود شه .اما آمپول میزنه فک نکنم بشه

دختر همسایمون کلاس دونه از تابستون سینه هاش رشد کرده الان زیر نظر متخصص آمپول میزنه.مامان اونم نگران ...

شما از نزدیک دیدینش؟ یعنی برجستگی سینه پیداست ؟ دختر منم کلاس اوله حس میکنم بلوغ زودرس داره 

به دختر همسایه ما قرص ال دی هم داده .ماهی یه دونه .چند روز پیش مامانش میگف‌هر از گاهی میگه زیر دلم د ...

به دختر من فقط آمپول گفته .ممکنه بار اول پریود بشه ولی بعدش نه .دختر منم کلاس دومه

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘