بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو بار رفتم کیش خرید نداشتم ولی قشم تا دلت بخواد البته اونم درگهان نرسیده به قشم کل هزینه کیش بده برو قشم کیف کن
کیش تمام هزینه باید بدی هتل و بلیط پرواز و تاکسی و لب دریا از این گردشگری استفاده کنی
کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔
خیلی هزینه هاش بالاست قید خرید بزن فقط برو تفریح کن البته اگه تنهابی فکر نکنم بهت بچسبه
کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔
نه با بابام هستیم، هدفمون تفریحه ولی خب بازار هم میریم. اگر چیزی با قیمت مناسب دیدیم می خریم ندیدیم ...
عزیزم ببین اونجا همش مارک یعنی قیمت مناسب تر تهران و شهر دیگه هست ولی خوب من مارک بخر نیسنم پولش ندارم بجاش رفتم با شوهرم تمام تفریح ها انجام دادیم از دوچرخه سواری بگیر تا بقیش و عکس گرفتیم گرون بود ولی برای بار اول دوتایی بودیم ارزش داشت خیلی خوش گذشت تولد من بود رفتیم کبک گرفتیم لب ساحل .....ولی سری دوم بچه کوچبک داشتم خوش گذشت اما همون جا بودیم که فهمیدیم گرونا وارد ایران شد سریع برگشتیم خیلی استرس داشتم یادش بخیر 😣