2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حالت بده وهنش به فکرشی یه مدت که بگذره عقلت جای قلبت به کارمیفته ومیبینی اصلاآش دهن سوزی نبوده وبهترکه رفته

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
نه من از ته دل دوستش دارم

زمانی به حرف من‌میرسی دخترهاسه الی چهارماه اول ناراحتن خواب وخوراک درست ندارن همش دلشوره دارن مضطربن ولی رفته رفته خوب میشه وعقلشون به کارمیفته وتازه بدی هایی که طرف درحقشون کرده رومیبینن ولی پسرهانه چندماه اول حس آزادی دارن اصلاواسشون مهم نیست وخوشحالن ولی بعدش تازه میفهمن چه کسی ازدست دادن ودوباره برمیگردن به طرف ولی خب یاطرف سردشده پسش میزنه یابه نبودش عادت کرده قبولش هم کنه دیگه رابطه مثل اول نمیشه آبکی میشه وبعدازمدتی دختره میبینه نباشه هم میتونه ادامه بده ویه بدی از طرف ببینه قیدش میزنه اطراف زیاددیدم الانم غمگینی سعی کن ذکربگی درست میشه باورکن

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
من پسرم ابجی

ای وای ببخشیدگفتم شایددختری یه پسرولت کرده ای داد اوضاع خیلی فرق کرددختری که رفته روبسپاربه خدادیگه برنمیگرده برهم بگرده نهایت دلش تنگ شده بعدازیکی دو روزدوباره میره چندسالتونه نگوکه هیجده نوزده سالته

اخه من بدون زهرا نمیتونم😭😭😭

اگرسنت کم هست درست میشه فراموش میکنی بهتره بری باشگاه خودت سرگرم کن کلاس های رزمی بروانشاالله زودترحالتون میزون بشه 

هست من میدونم من حالم کنار اون خوبه😭😭

چی بگم آخه عزیزم......خداان شاالله کمکت کنه 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من