2777
2789
عنوان

دوران عقد و …

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست
واااااا عقد یعنی شوهرت😐😐😐 عروسی فقط ی جشنههه الان شوهرت میتونه بخاطر عدم تکمین طلافت بده😐😂 ب ...

کسی که عدم تمکین می زنه باید تامین مسکن هم داشته باشه و نفقه شرعی و قانونی هم بده. داماد بنده خدا اگر می تونست مسکن تهیه کنه که دیگه زنش رو خونه پدر نگه نمی داشت. اما کلا داشتن رابطه زناشویی رو از لحظه جاری شدن صیغه عقد حق هر زوجی می دونم

دیگه تاحدودی شناختیش ببین اخلاقش عوض نمیشه تو همین نی نی سایت یه دختره تو عقد رابطه کامل داشتن پسره ...

عهههه ینی کسی عروسی نمیگیره نباید رابطه داشته باشه چون دل شوهرشو مبزنه🤣🤣🤣🤣

چ چیزایی میگید خداوکیلی دوس پسرش نیست ک دلشو بزنه زنشه وقتی بهش نیاز داره نباشه خیلی خوبه مثلا؟؟؟؟ 

هم شرعی هم قانونی زن و شوهرن😐

عروسی فقط یه جشنه که یکی میگیره یکی نمیگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که عدم تمکین می زنه باید تامین مسکن هم داشته باشه و نفقه شرعی و قانونی هم بده. داماد بنده خدا اگ ...

اون ک مثال بود 

دقیقا حرف منم همینه ک وظیفه دو طرفه 

اگ زن نیاز ب رابطه داشته باشه

مرد بگه ن بزار بعد عروسی مسخره نیست؟ 🤣🤣🤣

برای زنم همینقدر مسخرست چون شرعا و قانونا زن و شوهرن

ملت نمیدونم فازشون چیه

انگار ادم بعد جشن عروسی گرفتن محرم میشه😢

بچه ها شما درست میگین عقده شوهرشه حق داره خب. ولی تو عقد ک دیدین چقدر بحث و دعوا پیش میاد. خدایی نکرده کار به طلاق کشید راه برگشتی هست ولی موقع ازدواج سرخونه زندگیت باشی پیش طرف باشی فرق میکنه دیگه دعواهای مزخرف دوران عقد پیش نمیاد. و اینکه طرف تا یذره سرد شد هی پیش خودت نمیگی اگه دختر بودم اگه اینکارو نمیکردم اینجوری نمیشد.تلقین میکنی بخودت اذیت میشی😐

از بچگی خیلی سختی کشیدم خیلی طولانیه بخام بگم ولی لطفا اگه میتونید برای خوشبختیم دعا کنید🙏🏻ممنون💕

اصلا ن ب حرف ما گوش کن ن هیچی خودت بشین فکر کن . مایی ک میگیم نکن و با اونایی ک میگن انجام بده اخلاق شوهر ها مث هم نیست . حالا خدانکنه ولی تو عقد ممکنه هزار جور مشکل پیش بیاد . فکر کن اگ باردار بشی؟ اونوقت خانوادت مشکلی ندارن؟ شوهرت ادمی هست ک زیر نزنه بیخیال نشه؟ نمیدونم ب نظر شخصی من ارطشو نگه دار.  من خودم تو عقد شوهرم گفت انجام بدیم هیچوقت قبول نکردم شاید طرز فکر من اینه ولی بنظرم باید میفهمید من زود پایش نیستم 

بلاخره یه نفر حرف منطقی زد افرین❤️ دقیقا یجوری میگن قبول نکن انگار مرد فقط برا اون ازدواج کرده والس ...

واقعا هنوز طرز فکر مادربزرگامون تو ذهن خیییلیا زندست و واقعا ازاردهندست ....

دهه هشتادیا و نودیا دارن از دوازده سالگی این کارا رو میکنن و براشون عادیه و اینو یه بخش کوچیکی از زندگیشونو می بینن و بعدا هم بهترین ازدواجا رو میکنن ...اونوقت اینجا میگن با شوهرت اینکارو نکن سرد میشه ازت 😐😐😐

کلا همه چیزو رابطه میبینن...

عهههه ینی کسی عروسی نمیگیره نباید رابطه داشته باشه چون دل شوهرشو مبزنه🤣🤣🤣🤣 چ چیزایی میگید خداوک ...

دوستم تو دوران عقد به مشکل برخوردن و جدا شدن و چون رابطه کامل نداشتن از شناسنامه اش پاک کرد اسم پسررو من انقدر از این چیزا دیدم و شنیدم شاید بدبین شدم ولی خودمم راضیم که دوران عقد کامل نبودم

اصلا ن ب حرف ما گوش کن ن هیچی خودت بشین فکر کن . مایی ک میگیم نکن و با اونایی ک میگن انجام بده اخلاق ...

اگ حامله هم بشه شوهرش بوده گناه ک نکردنَ😐

بزنه زیرششششش؟؟؟؟ 🤣🤣مگ دوس پسرشه فرار کنه بره

شوهر بخواد بزنه زیرش مثلا بعد جشن عروسی نمیتونه بزنخ زیرش؟؟؟ 😐😐

همین طرز فکرارو دارین بعد میگین چرا پیشرفت نمیکنیم

چرا شوهرم سرد شد

چرا خیانت کرد

چرا فلان کرد

بهش شک دارم........ 

و خیلی چیزای دیگه.....