2777
2789
عنوان

دوران عقد و …

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست

واااااا عقد یعنی شوهرت😐😐😐

عروسی فقط ی جشنههه

الان شوهرت میتونه بخاطر عدم تکمین طلافت بده😐😂

بابا عقد مهمممممههه عروسی مهم نیست والا

ینی بعد عروسی.... اوکیه😐😐😐چ ربطی داره الانم شوهرته دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اونا اعتماد دارم ولی میترسم پررو شه 🙁 

چرا فک میکنی پررو میشه عزیزم ؟

اون الان شوهر توعه! 

هم شرعی و هم قانونی 

پس کسایی که کلن عروسی نمیگیرن نباید هیچوقت رابطه داشته باشن؟ مگ به عروسیه؟

بازم صلاح خویش خسروان داند

وا  مگه فقط همینه ؟ خودتون دارید به خودتون تلقین می کنید که جز رابطه زناشویی به هیچ درد شوهرا ...

بلاخره یه نفر حرف منطقی زد افرین❤️

دقیقا یجوری میگن قبول نکن انگار مرد فقط برا اون ازدواج کرده والسلام هدف از ازدواجو کلا یه چیز دیگه میبینن🤦🏻‍♀️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

دیگه تاحدودی شناختیش ببین اخلاقش عوض نمیشه تو همین نی نی سایت یه دختره تو عقد رابطه کامل داشتن پسره زده بود زیرش میگفت کار من نیست آبروی دختررو برده بود همه جا، کارشون به طلاق رسید حالا نمیگم شوهر شماهم اینطوریه ولی احتیاط شرط عقله ممکنه دلسرد بشه بزار تشنه بمونه باهاش قهر کن بگو منو بخاطر این چیزا میخوای دست پیش بگیر 

وا  مگه فقط همینه ؟ خودتون دارید به خودتون تلقین می کنید که جز رابطه زناشویی به هیچ درد شوهرا ...

نه اصلا من نگفتم زنها یه درد رابطه میخورن ولا غیر

این چه حرفیه؟

همسرشون نمیتونه تحمل کنه رابطه نداشته باشن؟پس تلاششو بیشتر کنه جشن با اندازه جیبش بگیره که فردا روزی خانم مشکلی واشه بارداری و هزارتا چیز دیگه نداشته باشه.

و اینکه من نظرمو واسه استارتر نوشتم نه کس دیگه ای

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد

چه چرت و پرتا

با شوهرت رابطه نداشته باشی که چی؟!!!شما دیگه زن و شوهر رسمی و شرعی هستین..و هیچ ارتباطی به جشن عروسی نداره.

والا ما ازروز اول داشتیم الانم با شوقو ذوق داریم کارای عروسی رو انجام میدیم

بعضیا نمیدونم مردا رو چی فرض کردن؟!اگه شوهرش انقد بی شرفه ک بعد رابطه بخواد اذیتش کنه یاعروسی نگیره کلا همین الان ازاین موجود وحشتناک جدابشه که بهتره!!!!

❣️