2777
2789
عنوان

دوران عقد و …

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 82 پست
من اگه بفهمم حاملم سکته میکنم بچه نمیخوام 😂خداروشکر منم ورزش میکنم

🤣🤣🤣سکته نداره اولش استرس فقط😅یا میخوای میاری یا نمیخوای موقعی ک هنوز قلبش تشکیل نشده میندازیش ک گناهم نکرده باشی🤣فقط باید بفهمی

مننننن خیلی بیخیال بودم دو ماه پریود نشدم🤣🤣🤣

بعد تازه بیبی چک زدم فهمیدم باردارم ترسیدم من نامزد بودم تازه اون موقع عقد نبودم هنوز🤣🤣🤣

خلاصه ک رفتم دکتر ازمایش و سونو اینا ک مطمعن بشم

سونو کرد گف 5 هفتست ولی قلبی تشکیل نشده

بعدش سونو واژینال کرد دقیقا تر فهمید بخاطر ورزش سنگین قلبش تشکیل نشده خودش. ساک حاملگیمم با قرص انداختم😢یک روز کامل مردم از درد شدید بخاطر سقط ولی خب😢😢بعدش خیلی راحت ب زندگی برگشتم البتهههه نامزدمم خیلی هوامو داشت جون نامزد بودیم منو برد مسافرت کسی نفهمه😅

عزیزم اسم طرف از شناسنامه پاک شه از ذهن مردم پاک میشه؟تاابد همه میگن فلانی ازدواج دومشه چه تو عقد ...

ربطی نداره 

آدم می‌شناختیم که بهترین دانشگاه درس خونده بود و کاملا مذهبی ولی دو سال بعد ازدواجش طلاق گرفت گفت شوهرم به حدی خسیس و شکاک بود که زندانی شده بودم 

ازدواج اصلا قابل پیش بینی نیست 

مطلقه بودن هم خلاف شرع نیست که طرف ازدواج کرده و دیده به درد نمیخوره جدا شده ...اونم حق زندگی داره و بازم زندگیش جریان داره 

مردم برن خطاهای خودشونو درست کنن تا بخوان پشت سر یه آدمی که شرعا ازدواج کرده و کلی زجر کشیده و خواسته از اون زندگی بیاد بیرون حرف بزنن..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤣سکته نداره اولش استرس فقط😅یا میخوای میاری یا نمیخوای موقعی ک هنوز قلبش تشکیل نشده میندازیش ک ...

باریکلااااا به این شوهر 😂

همیشه شاد و خوشبخت باشی جیگرم 🌿❤️

نه اصلا من نگفتم زنها یه درد رابطه میخورن ولا غیر این چه حرفیه؟ همسرشون نمیتونه تحمل کنه رابطه ندا ...

میگی بعد اینکه اون کارو کنی دیگه خیالش راحت میشه میاد اون کارو می‌کنه و می‌ره ...از این فقط میشه همین مفهوم رو برداشت کرد 

همسرشونم از خداشه ولی شما خبر از اوضاع مملکت ندارید ؟ تو یه مهمونی شیش نفره میگیری باید هفتصد هشتصد تومن خرج کنی چه برسه یه عروسی ...ما که خبر از زندگیشون و شرایطشون نداریم ...در هر صورت اون آقا شوهرشه و رابطه جنسی فقط یه بخش کوچیکی از زندگیه نه یه بخش پررنگ ...

میگی بعد اینکه اون کارو کنی دیگه خیالش راحت میشه میاد اون کارو می‌کنه و می‌ره ...از این فقط میشه همی ...

کسی که میاد خواستگاری از وضع خبر داره از گرونی و هزارتا چیز

اینکه شما چی برداشت کردی از حرفم به من مربوط نیست

من نظرمو به استارتر گفتم خودش تصمیم میگیره

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
ربطی نداره  آدم می‌شناختیم که بهترین دانشگاه درس خونده بود و کاملا مذهبی ولی دو سال بعد ازدواج ...

این دسته افراد خیلی کمن

بعدشم رابطه داشتن تو عقد خلاف شرعه؟🤣🤣ما مثل هم فکر نمیکنیم👌

❣️
این دسته افراد خیلی کمن بعدشم رابطه داشتن تو عقد خلاف شرعه؟🤣🤣ما مثل هم فکر نمیکنیم👌

من اصلا حرفی از رابطه داشتن تو عقد نزدم من فکر شما رو که مردم میگن فلانی طلاق گرفته و ازدواج دومشه رو نقد کردم ...گفتم به درک که می‌خوان هرچی بگن...