2777
2789
عنوان

دوران عقد و …

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست
نه عشقولانه 😵‍💫

خوب چرا دوست نموندین تا شرایط اوکی بشه 

من بودم همون دوست میموندم تا از لحاظ مالی و اینا برا عروسی اوکی باشه یا حالا هرچیز دیگه ای بعد عقد میکردم سریع هم عروسی 

خوب چرا دوست نموندین تا شرایط اوکی بشه  من بودم همون دوست میموندم تا از لحاظ مالی و اینا برا ع ...

نمیشد دور از هم بودیم یه سال نامزد بودیم خیلی سخت بود دیگه عقد کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ حامله هم بشه شوهرش بوده گناه ک نکردنَ😐 بزنه زیرششششش؟؟؟؟ 🤣🤣مگ دوس پسرشه فرار کنه بره شوهر بخ ...

چ ربطی داره درست گناه نکردن ولی خیلی خانواه ها اینجوری نیستن هرکسی با فرهنگ خانوادش جلو میره . اتقد دیدیم و شنیدیم ک میگیم . ادم بی دلیل حرفی نمیزنه . خودش باید بسنجه ن ما 

طرف الان تو رابطه دوست دختر دوست پسری کم نمیذاره اونوقت ملت عقب افتاده ما رابطه بین زن و مرد رسمی رو ...

خدا میشدن بدبخت میشدیم😐🤣

خود خداااا گفته حلاله

بنده ی خدا ول نمیکنه

بابا شوهر راضی خودت راضی خدا راضی

گور بابای بنده خدای ناراضی🤣🤣🤣

دوستم تو دوران عقد به مشکل برخوردن و جدا شدن و چون رابطه کامل نداشتن از شناسنامه اش پاک کرد اسم پسرر ...

عزیزم اسم طرف از شناسنامه پاک شه

از ذهن مردم پاک میشه؟تاابد همه میگن فلانی ازدواج دومشه

چه تو عقد جدا شی چه تو عروسی دیگه فرقی نمیکنه.درهرصورت جدا شی مطلقه حساب میشی توی عموم مردم.

بعدشم کسی ک درست حسابی ازدواج کرده و باشناخت کامل بله رو داده ...خیلی احتمالش ضعیفه به مشکل بخوره توی عقدش و کارش به جدایی برسه.

اونایی ک جدا میشن ازدواجشون از بیخ و بن غلط بوده و دیر یا زود این جدایی چه توی عقد چه بعد عروسی، براشون اتفاق میوفتاده.

❣️
خدا میشدن بدبخت میشدیم😐🤣 خود خداااا گفته حلاله بنده ی خدا ول نمیکنه بابا شوهر راضی خودت راضی خد ...

ارزش خودشونو به یه تیکه گوشت خیالی میدونن 😑فک میکنن بعد رابطه دیگ انسان های بی ارزشی هستن و شوهراشون دوسشون نداره و مث آشغال میندازشون کنار!فک کن چه ازدواجای داغونی میکنن که همچین ذهنیتی نسبت به همسراشون دارن.

❣️
اون ک مثال بود   دقیقا حرف منم همینه ک وظیفه دو طرفه  اگ زن نیاز ب رابطه داشته باشه ...

دقیقا. مشکل اینجاست که در بعضی خانواده ها عقد رو با دوره نامزدی یکی می دونن. یک و بام و چند هوا؟ دخترمون وظایفش در حد نامزد باشه و شوهرش حق نداشته باشه بهش نگاه چپ کنه  اما وظیفه نامزدش باید مثل یه مرد متاهل باشه در قبال زنش و تمام مخارجش رو تامین کنه چون شوهرش هست. اگر شوهرش هست پس چرا حق نداره از زنش درخواست رابطه زناشویی داشته باشه؟!! یکم مسائل عرفی و فرهنگی در این موضوع موثر هست که یه زوج رو تحت فشار قرار می ده. در حالیکه اگر هم خدای نکرده طلاق گرفتن مگه کار خلاف شرع و قانون کردن که نیاز باشه به کسی پاسخگو باشن؟!!!

ارزش خودشونو به یه تیکه گوشت خیالی میدونن 😑فک میکنن بعد رابطه دیگ انسان های بی ارزشی هستن و شوهراشو ...

دقیقا قبول دارم

من خودم قبل عقدمم با شوهرم رابطه داشتم

و الان 6 سال میگذره 

همچنان خیلی خوب و اوکی داریم زندگی میکنیم تاحالا از گل نازک تر بهم نگفته هیچیم کم نذاشته برام ک بگم اگ تا بعد ازدواج دختر بودم فلان بود بسار بود

چون من ارزش خودمو فقط اون نمیدونستم🤣

بابا زن با ارزشه کافیه خودشون ارزش خودشون رو بدونن تا شوهراشونم بدونن، وقتی طرف فقط خودشو 250 گرم گوشت میبینه 😐از شوهرش چه انتظاری داره

قبول دارم حرفاتو از بارداریش میترسم 😵‍💫

محافظت کن ته ته تهش اورژانسی مصرف میکنی خیلی حواستون نبود

راه محافظت زیاده نگران اونش نباش😢

من تو 6 سال ی بار باردارشدم ناخواسته اونم درست محافظت نکردیم و اورژانسیم نخوردم 😦

ارزش خودشونو به یه تیکه گوشت خیالی میدونن 😑فک میکنن بعد رابطه دیگ انسان های بی ارزشی هستن و شوهراشو ...

عزیزم کسی توهینی نکرده ک بگه تو عقده نکن و اونایی ک کردن ارزش ندارن و ... چرا جبهه میگیرید و ب زندگی بقیه کار دارید هرکسی نظر خودشو بگه . قرار نیس کسی طلاق میگیره بگه چون بخاطر رابطه و گوشت جدا شدم؟ یکمی احترام ب هم بزاریم بد نیست .هرکسی نظری داره نظر همه هم قابل احترامه   انشالا ک زندگیتون سرشار از عشق باشه

نیاوردمش😢 ورزش سنگین میکنم من،  چون تو اقدام نبودم نمیدونستم باردارم خودش سقط شد😀

من اگه بفهمم حاملم سکته میکنم بچه نمیخوام 😂خداروشکر منم ورزش میکنم