چطوری این مشکلو ریشه کنی کنیم خسته شدم همش استرس همش ترس از بیماری همش هری ریختن و ریزش دل قرص اعصاب ام فایده نداره عوارض داره میخام مثل قبل بشم همون کسی که حتی موقع امتحان ها هم استرس نداشت بیخیال دنیا بود
از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای تو رو ح اینپرولاپس منم پرولاپس دارم دکتر بهتون دارو نداد؟
اگه اینطوری شدم پرانول ۱۰ میخورم ببین وقتی اینجوری نیشم محکم سرفه میکنم و نفس عمیق میکشم دکتر میگه ۹۰ درصد زنا این مشکلو دارن و خطر نداره ولی سالی یه بار میرم اکو
اها درسته موقعی که در حالت پر پر میزنه، خب زیاد که طول نمیکشه که مثلا بگید وقت بشه برید قرص ...
میدونه پن قبلا روزی چند بار اینطوری میشدم بخاطر همین روزی یه پرانول میخوردم الان خدارو شکر دفعاتش کمتر شده و سرفه محکم میکنم همون لحظه زود رفع میشه اون حالته