2777
2789
عنوان

دلم هری میریزه

6422 بازدید | 40 پست

چطوری این مشکلو ریشه کنی کنیم خسته شدم همش استرس همش ترس از بیماری همش هری ریختن و ریزش دل قرص اعصاب ام فایده نداره عوارض داره میخام مثل قبل بشم همون کسی که حتی موقع امتحان ها هم استرس نداشت بیخیال دنیا بود 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اینجوریم نشستم یدفعه قلبم دو سه ثانیه پر پر میزنه حالم بد میشه دکتر قلب میگه بخاطر پرولابسه  ...

ای تو رو ح این‌پرولاپس 

منم پرولاپس دارم 

دکتر بهتون دارو نداد؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ای تو رو ح این‌پرولاپس  منم پرولاپس دارم  دکتر بهتون دارو نداد؟

اگه اینطوری شدم پرانول ۱۰ میخورم  ببین وقتی اینجوری نیشم محکم سرفه میکنم و نفس عمیق میکشم دکتر میگه ۹۰ درصد زنا این مشکلو دارن و خطر نداره ولی سالی یه بار میرم اکو

اگه اینطوری شدم پرانول ۱۰ میخورم  ببین وقتی اینجوری نیشم محکم سرفه میکنم و نفس عمیق میکشم دکتر ...

بله دکتر منم اکثرا زنا این رو دارن 

اتفاقا باید منم برم اکو ،چون از آخرین اکو یکسال گذشته 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من ۴۲ سالمه گلم و چندین ساله که درگیرم

اها درسته 

موقعی که در حالت پر پر میزنه، خب زیاد که طول نمی‌کشه که مثلا بگید وقت بشه برید قرص بخورید 

ولی با این حال شما همون موقع تا احساسش کردین قرص می‌خورید ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اها درسته  موقعی که در حالت پر پر میزنه، خب زیاد که طول نمی‌کشه که مثلا بگید وقت بشه برید قرص ...

میدونه پن قبلا روزی چند بار اینطوری میشدم بخاطر همین روزی یه پرانول میخوردم الان خدارو شکر دفعاتش کمتر شده و سرفه محکم میکنم همون لحظه زود رفع میشه اون حالته 

اصلا خوشم نمیاد قلبم اینطوری میشه انگار میخوام سکته کنم

میدونه پن قبلا روزی چند بار اینطوری میشدم بخاطر همین روزی یه پرانول میخوردم الان خدارو شکر دفعاتش کم ...

متوجه م چون تجربه ش کردم 

منم دکتر گفت پرولاپس داری ...

انشااا... دیگه دفعاتش اونقد کم بشه که تکرار نشه 😊💚

بوی نم بارون 😍🌧️☔