2777
2789
عنوان

دلم هری میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 6445 بازدید | 40 پست
استارتر کجا رفتی پس؟

اینجام عزیزم

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
متوجه م چون تجربه ش کردم  منم دکتر گفت پرولاپس داری ... انشااا... دیگه دفعاتش اونقد کم بشه که ...

همون حالت که انگار قلب ی ضربه ی اضاف میزنه یا یکی نمیزنه؟

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم نشستم یدفعه قلبم دو سه ثانیه پر پر میزنه حالم بد میشه دکتر قلب میگه بخاطر پرولابسه  ...

منم پرولاپس دارم خیلی وقتا تپش نامنظم و مکث قلب اول فک کردم اریتمی دارم ولی نه از اعصاب و پرولاپس بود دو سال پیش اکو کردم فقط گفت پرولاپس داری دیگه ام نرفتم

چند وقته اینجوری شدی ؟؟ ممکنه از عوارض واکسن کرونا باشه 

حدود سه سالی میشه 

حدود سه سالی میشه 

ببین ی پیشنهاد دارم برات 

عرق بهار نارنج از عطاری بخر 

روزی سه قاشق با یک لیوان آب مخلوط کن 

هرروز بخور 

مثلا هرروز عصر 

البته با ی قاشق مرباخوری عسل قاتی کن که فشار نیفته 

خیلی موثره 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ببین ی پیشنهاد دارم برات  عرق بهار نارنج از عطاری بخر  روزی سه قاشق با یک لیوان آب مخلوط ...

بهارنارنج فشار را بالا می‌برد عزیزم

ببین ی پیشنهاد دارم برات  عرق بهار نارنج از عطاری بخر  روزی سه قاشق با یک لیوان آب مخلوط ...

ممنونم از کمک و پیشنهادت 

منم اینجوریم نشستم یدفعه قلبم دو سه ثانیه پر پر میزنه حالم بد میشه دکتر قلب میگه بخاطر پرولابسه  ...

منم اینجوری میشم دوستم. شما پیگیری کردی؟ انگاری یهو میکوبه و دوباره شروع میشه ضربان. یا به قول شما پر پر میزنه. انگارریه ضربه رو نمیزنه

منم اینجوری میشم دوستم. شما پیگیری کردی؟ انگاری یهو میکوبه و دوباره شروع میشه ضربان. یا به قول شما پ ...

آره عزیزم پیگیری کردم چیز خطرناکی نیست  پرولابسه که اکثر خانوما دارن 

آره عزیزم پیگیری کردم چیز خطرناکی نیست  پرولابسه که اکثر خانوما دارن

والا من اکو دادم تست ورزش دادم. نوار قلب دادم شهریور ماه هیچی نبود. دوماهم خوب بودم باز شرو شد. شمام مدل منی؟ دقیقا یهو میکوبه. گاخی بی حس میشه تنم. اون لحظه یه سرفه میکنم. دستمو میزارم رو نبضم یدونه نمیزنه انگاری. میترسم خطرناک باشه. دوباره دیروز گفتم دکتر یه عالمه ازمایش برام نوشته. اخه مدلش یه جوریه که میگم نمنه ایست قلبی بشم سکته نکنم. 

والا من اکو دادم تست ورزش دادم. نوار قلب دادم شهریور ماه هیچی نبود. دوماهم خوب بودم باز شرو شد. شمام ...

وآسه منم همینطوریه  همیشگی نیست منم ترس سکته رو دارم اون لحظه   دوتا سرفه محکم میکنم خوب میشه   خودم فکر میکردم شاید آریتمی باشه  ولی انگاری نیستش

وآسه منم همینطوریه  همیشگی نیست منم ترس سکته رو دارم اون لحظه   دوتا سرفه محکم میکنم ...

منم سرفه میکنم. حتما آریتمی که از حالت عادی خارج میشه دیگه. نمیدونم والا هر چی هست خطرناک نباشه فقط. دکتر میگفت پی وی سی ولی حتی تو اکو اینا هم نشون نداد. پرانول ام روش اثر نداره.