2777
2789
عنوان

عرفان های نوظهوررررر

128 بازدید | 17 پست

خیلی شنیدم که خودتونو درگیر اینا نکنید ولی قشنگ توضیح نمیدن ک منظور از عرفان های نوظهور چی هس 

اگه منظور مدتینیشن هس که اصلا باهاش حال نمیکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش و ک آوردی از ترس مردم چ برسه ب فیلمش😂

موضوعش در مورد همین عرفان هاست‌

من در مورد یه فرقه یه کلیپ دیدم که مو به تنم سیخ شد. مستند بود ولی الان این جا اسم ببرم دعوا میشه.... خیلی وحشناکه

چرتن، تحقیق کن راجبشون، میفمی:)

متسفانه منبع دم دس ندارم، ینی یادم نیس ک معرفی کنم بت، ولی بگرد حتما، سراغشونم نرو چن ممکنه دیر بفمی ک اشتباهه و اون موقع خدایی‌نکرده اسیب های جبران ناپذیر دیده باشی

موضوعش در مورد همین عرفان هاست‌ من در مورد یه فرقه یه کلیپ دیدم که مو به تنم سیخ شد. مستند بود ولی ...

من بیشتر دور ضمیر ناخودآگاه و تصویر ذهنی و قوه تخیل و این چیزام اینا ک عرفان نو ظهور نیس؟😢و بعضی شبا قبل خواب شکر گذاری 

من بیشتر دور ضمیر ناخودآگاه و تصویر ذهنی و قوه تخیل و این چیزام اینا ک عرفان نو ظهور نیس؟😢و بعضی شب ...

نه این چیزها را شامل نمیشه. ولی کلا زیاد به هرچیزی وسواس فکری نداشته باش. بابا از قدیم یه آیه الکرسی می خوندن می گفتن خدایا به داده و نداده ات شکر‌ بعدم با آرامش می خوابیدن. من به شخصه بخوام به این چیزا فکر کنم سر سام می گیرم. خودش یه جور درست کنه برای همه

وای من خیلی میترسم ی وخ گرفتارشون بشم

نگران نباچ:) ادمی ک تحقیق میکنه هوشیار تره نمیشه سرشو شیره مالید و درگیرش کرد بااین چیزا. 

کاملترین و درست ترین و منطقی ترین چیزی ک میتونی بری سراغش، اسلامه، ک خب وقتی تحقیق کنی و اطلاعات داشته باشی درموردش، میتونی ایدئولوژی ها رو باهم مقایسه کنی. خودت قشنگ میفمی کدوم درسته. کدومو باید قبول کنی کدومو ردکنی.

مثلا عرفانی ک بهت میگه برو ب خودت اسیب بزن کجا، اسلام ک میگه مراقب خودت باش نباید خودتو اذیت کنی ب سلامتیت اهمیت بده کجا:| :)

وقتی اطلاعاتت بالا باشه، هم درگیر اونا نمیشی، هم از اسلام کلی چیز گیرت میاد:) سودمندانه ترین سبک زندگیه:)

اجالتا اینارو میتونم خلاصه بگم: هر فرقه، تفکر، عرفان، هرچی، که بگه اسم خدا رو نباید ب زبون بیارین،(مخصوصا لفظ الله) باطله. هرکدومشون که بگه شما بعداز مرگ، دوباره روحتون برمیگرده رو زمین زندگی میکنه و ازین حرفا، باطله. (کلا هرکدومشون ک بگن غیراز جسم ک میمونه و خاک میشه، چیزی از ادم باقی میمونه روزمین، باطله.)

اینا چنتا مثال از عقایدیه ک فراگیره توشون. گفتم ک ی وخ اگ جایی شنیدی درجریان باشی. بیشتر بگردی چیزای بیشتریم پیدامیکنی:)

بنظرم احتمال درگیر شدن بااینا واقن اونقد نیس ک بخای نگرانش باشی، یا بترسی، درکل میخام بگم ادم یخورده اطلاعات داشته باشه بدنیس:) ولی اصن نگران نباش:) حتا بنظرم همون چیزایی ک همه میدونن از دستورات خدا، همونارم ک اهلش باشی و انجام بدی، ناخوداگاه اصن رات نمیدن تو جمعاشون😐😄 مثلا میری کلاساشون، میگن ببین نباید دیگه نماز یا قران بخونی. یا مثلا اسم خدارو نباید بیاری. خب ت از همینجا میفمی اینا باطلن دیگه. ی ریگی ب کفششونه:/

ببخشین خیلی شد:)

موفق باشی گل:)