ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بعد زایمانم خیلی سخت مریض شدم انار خوردم عالی بود
یه شعله پخش کن بذار روگاز یه انار درسته رو بذار روش زیرشو خیلی خیلی کم کن چند دقه یه بار بچرخونش نیم تا یه ساعت طول میکشه بپزه بعد داخلشو خالی یا با عسل بخور
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ببین یه چی میگم انجام بده سوپ درست کن بذار رو بخاری تا داغ بمونه بعد برو حموم با آب نسبتا داغ دوش بگیر زود بیا بیرون اگه حوله تن پوش داری بپوش زود سوپ بخور برو زیر پتو تا شدیداً عرق کنی لااقل یه ساعت بمونی من باردار بودم یه بار اینجوری کردم خوابم برد پا شدم شدید عرق کرده بودم بعد آنفولانزام خیلی کم شده بود