2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سونوی ان تی رفتم شش هفت سال پیش، جنسیت رو اون موقع اشتباه گفت خیلیم شلوغ بود خیلی نعطل شدم

ان تی تو ۱۲ هفتگی ایناس اون موقع معلوم نمیشه که

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
نرفتین چجوری میگین خوبه

من سر بارداری هام خیلی تحقیق میکردم.. نسل امید تو سونوگرافی های تهران تقریبا از بهتریناست.. نسل امید، نیلو، دکتر صدری، دکتر رضوانی زاده.. این ۴ تا بهترینن تو تهران

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ان تی تو ۱۲ هفتگی ایناس اون موقع معلوم نمیشه که

چرا خیلیا میتونن متوجه شن، حالا کلا چند هفته زودتر فهمیدن جنسیت مهم هم نبود 

در کل سونوی آنومالی همون بارداریم و سونوی ان تی و آنومالی بارداری بعدیمو رفتم پیش دکتر فریور فرزانه، اون عاااالیه

نمیدونم ایران باشه الان یا نه

من سر بارداری هام خیلی تحقیق میکردم.. نسل امید تو سونوگرافی های تهران تقریبا از بهتریناست.. نسل امید ...

گوگل زدم اکثرا گفتن فقط اسمش هست خیلی مزخرفه کارشون

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
گوگل زدم اکثرا گفتن فقط اسمش هست خیلی مزخرفه کارشون

من فردا نوبت دکتر رضوانی زاده را دارم میام بهت میگم کارش چجور بود‌‌... غربالگری اول و دوم دخترم و غربالگری اول نی نی تو راهی را پیش دکتر فاطمه مهتاب قربانی رفتم ( سونو نیلو) خدا رو شکر خیلی باحوصله و با اخلاق و با دقت و درست بود.. یبارم سونو نرگس رفتم خیلی خوب بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔