2777
2789
عنوان

خانوما جاریم برای بچش تولد گرفته...

1391 بازدید | 54 پست

دوتا بچه داره هرسال جدا برای دوتاشونم تولد میگیره والا دیگه خسته شدم انقد رفتم چندساله هی دارم تولدشون میرم یه دخترش دیگه داره ۱۰ سالش میشه دست از تولد برنمیداره یه بار زاییده هی مارو باید بکشونه به پاش ایندفه نه میخوام برم نه میخوام کادو بفرستم چجوری بپیچونم به نظرتون؟؟؟همسرمم خسته شده دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

بگو کرونا گرفتیم 😁البته دور از جونتون

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

اسی ی چیز بگم این حرکتت شاید جدی باشه اما اکثرا فکر میکنن از حسادته بهونه میاری 

یعنی روزی که بفهمم باردارم مادر دارم میشم ...یعنی میشه؟💔💔💔💔فقط اینو میفهمم که خدا این همه مددت داشته صدامو میشنیده و