2777
2789
عنوان

بختک افتاد روم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 87 پست
دکترا نمیدونن؟یه حالت بین خواب و بیداریه انگار خواب میبینی ولی اطرافتم میبینی جن نیست

آره توی فیلم در قلب من دیدم ک مرده میگفت دکترا خودشونم نمیدونن دقیق چیه فقط احتمالاته

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به پشت میخوابی بزاق دهان به سمت نای میره وراه تنفس رو میبنده  دلیل علمیش اینطور گفته بودن

جدااا چ جالب من تا حالا چنین متنی رو نخونده بودم.ممنون گ گفتین

🛑🛑🛑سلام عزيزم من چند سال بود  فكر ميكردم بختك مي افته خيلي حس بدي❗️ خيلي دركت ميكنم يه بار داشتم براي يكي از دوستام تعريف ميكردم بهم گفت خون به سرت نميرسه اينطوري ميشي ⭕️ هر وقت احساس كردي همچين حالتي برات داره اتفاق مي افته سعي كن از خواب بيدار شي بلند شو بايست تونستي چند قدم راه برو يا تو همون سرجات چند دقيقه اي هي سرت و تكون بده بايد نشسته باشي هي سرت و اروم فشار بده  نگران نباش اين حس و خيلي ها تجربه ميكنند 🛑🛑🛑

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏
من اصلا تا حالا نفهمیدم علت بختک چیه فک کنم خود دکترا هم نمیدونن...یعنی یه حالت عصبیه؟جنه؟چیه اصلا؟؟

دکترا میدونن من دلیلش رو میگم بهت.

وقتی میخوابیم مغز بخاطر اینکه موقع خواب پا نشیم بگردیم کل بدن رو قفل میکنه بجز چشم و زمانی که میخوای بیدار بشی اگه بهو بیدار شی و مراحل بیداری کامل طی نشه یهو بیدار بشی مغزت بیدار میشه ولی بدنت خوابه و چند ثانیه طول میکشه که بدنت هم بیدار بشه و چون تو نمیتونی حرکت بکنی فکر میکنی روت چیزی هست و...

دکترا میدونن من دلیلش رو میگم بهت. وقتی میخوابیم مغز بخاطر اینکه موقع خواب پا نشیم بگردیم کل بدن رو ...

چه بد هست واقعا...حس خیلی بدیه

چه بد هست واقعا...حس خیلی بدیه

اره ادم اون موقع هیچ کنترلی رو بدنش نداره .

چون خیلی سخته چند ثانیه فکر میکنیم چندین دقیقه هست ولی به یک دقیقه هم نمیرسه شااااید برسه احتمالش خیلی کمه

وقتی به پشت میخوابی بزاق دهان به سمت نای میره وراه تنفس رو میبنده  دلیل علمیش اینطور گفته بودن

نه فکر نکنم این باشه دلیلش من خیلی روم بهتک میوفته ولی به پشت نمیخوابم اصلا

🛑🛑🛑سلام عزيزم من چند سال بود  فكر ميكردم بختك مي افته خيلي حس بدي❗️ خيلي دركت ميكنم يه بار د ...

🙄چه خرافاتی بافتن واستون!

دلیلش رو نوشتم بخونید دیگه نمیترسید .

بهسون بگی خون به سرت نمیرسه بیشتر میترسن که🙄