2777
2789
عنوان

بختک افتاد روم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 87 پست
وایییی ی بار روی من اوووومد.  من پشت خوابیده بودم ن ب شکم  اومد روم اینقدر ترسناک بوووود ...

نترس دختر جن نیست علت علمی و پزشکی داره

صفحه3 از وسطهای همین تاپیک رو بخون علتهاش و اینکه اصلا جرا این مشکل رو بعضیها دارن و براشون پیش میاد کاملا توضیح داده دکتر من کذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داری بیفته از جنس مردش😂😅 دیگه از روت بلند نمیشه ها🤣 حالا خود دانی.  چون اصلا بختک ...

😂😂👌😍

نعععععععععععععععععععععععععععععغغغ اصن نمی‌خوام میترسمممممم

نه حوصلتو دارم نه اعصابش😒
بیچاره حتما داشته خواب جنسی میدیده بین خواب و بیداریم بوده 🤣🤣

چی بگم والا هیچکس حرفشو جدی نگرفت آخه رنگ منی آبی😳 قرص ضد بارداری🙄

میگفت فردا حامله بشم بگم باباش کیه😵😵‍💫🧐

😂😂👌😍 نعععععععععععععععععععععععععععععغغغ اصن نمی‌خوام میترسمممممم

حالا ما که زنیم ولی به نظرم اگه مثلا بختک یا همون جن زن روی مردها بیفته مگه دیگه مردها ولش میکنن😄

بدبخت و نمیزارن دیگه بره😅 بیچاره آخر به حرف میاد میگه ولم کن بابا بزار برم اومدم 2دقیقه خواستم بیفتم روت برم😅😂

دیگه غلط کنم بیفتم روت فقط ولم کن برم 🤣

حالا ما که زنیم ولی به نظرم اگه مثلا بختک یا همون جن زن روی مردها بیفته مگه دیگه مردها ولش میکنن😄 ...

از دست تو خندمممممم گرفت همه دارن نگام میکننننننننننننن 😂😂😂😂😂😍

نه حوصلتو دارم نه اعصابش😒
از دست تو خندمممممم گرفت همه دارن نگام میکننننننننننننن 😂😂😂😂😂😍

وای گفتی خنده به یه کاربر داشتم اینو میگفتم ساعت3نصف شب بود میگفت خدا بگم چیکارت کنه دختر همچین خندیدم کل خانوادم از خواب بیدار شدن دارن نگام میکنن میگن چته🤣🤣🤣

چرا بابا خیلی وقته علتش و راه کنترول و درمانش کشف شده فلج خواب

ممنون بابت توضیحات کامل همشو خوندن و متوجه شدم

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
من از پيام هايي كه دوستان گذاشته بودن خواستم اين دخترمون اين ترس و خرافات و نداشته باشه و از اينكه د ...

خداروشکر که به دردتون خورده به هر حال دلیل واقعیش رو گفتم که بدونید اگه نخوندین بخونید