2777
2789
عنوان

بختک افتاد روم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 87 پست
یادداشت این دیگ اسمش بختک نیس جنه

این حالت مثل اینه که تو خواب و بیداری داری تجربه میکنی،  فلج شدن بدن و نداشتن توان تکان دادن اعضای بدن، قفل و لال شدن زبان،  حس سنگینی و فشار روی بدن علی الخصوص ناحیه سینه یعنی قفسه سینه،  و درحالتهای حاد و شدیدتر احساس خفگی از کم تا شدید به حدی که طرف فکر میکنه کسی دستهاش رو دور گردنش حلقه کرده و قصد داره خفه اش کنه و در نهایت توهمات دیداری و شنیداری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا

دختر مشکل اسی فقط فلج خوابه درسته تجربه خیلی سخت و بدیه و نه جنی در کاره نه موجودات ماورایینمیگم وجود ندارن دارن ولی در این مورد نه این مشکل اسمش فلج خوابه 

این حالت مثل اینه که تو خواب و بیداری داری تجربه میکنی،  فلج شدن بدن و نداشتن توان تکان دادن اعضای بدن، قفل و لال شدن زبان،  حس سنگینی و فشار روی بدن علی الخصوص ناحیه سینه یعنی قفسه سینه،  و درحالتهای حاد و شدیدتر احساس خفگی از کم تا شدید به حدی که طرف فکر میکنه کسی دستهاش رو دور گردنش حلقه کرده و قصد داره خفه اش کنه و در حالتهای دیگه توهم دیداری و شنیداری هم داره. 

اگه علاقه داری بدونی دقیقا چیه صفحه 3 از وسطای صفحه تاپیک رو بخون گلم. 

خداروشک روم نیفتاده من تنها مخابم   وگرنه من سکته رومیزنم🤣🤣🤣

مشکل اسی فلج خوابه واقعا برام عجیبه هیچ کس حتی نمیدونه این مشکل دلیل علمی داره و دانشمندان خیلی وقته علت و راه درمانش رو کشف کردن. 

من ی بار نمیدونم چی بود ولی منو برد باخودش جایی قشنگ میدیدم درازم کشیدم اونجا ولی روحم راه میرفت تا ...

بختک اسمی که زمانهای قدیم به علت نداشتن اطلاع کافی از چرایی و علت این مشکل و نداشتن سواد کافی به این مشکل اسم بختک رو گذاشتن ولی دانشمندان بعدها علت و گرایی و راه و چاره درمان این مشکل رو پیدا کردن و اسمش روگذاشتن فلج خواب. 

اگه میخوای بیشتر در موردش بدونی گلم صفحه3 از وسطهاش مطالب در مورد فلج خواب گذاشتم حتما بخون. 

من اصلا تا حالا نفهمیدم علت بختک چیه فک کنم خود دکترا هم نمیدونن...یعنی یه حالت عصبیه؟جنه؟چیه اصلا؟؟

نه... نه جنه نه موجود ماورایی

این حالت مثل اینه که تو خواب و بیداری داری تجربه میکنی،  فلج شدن بدن و نداشتن توان تکان دادن اعضای بدن، قفل و لال شدن زبان،  حس سنگینی و فشار روی بدن علی الخصوص ناحیه سینه یعنی قفسه سینه،  و درحالتهای حاد و شدیدتر احساس خفگی از کم تا شدید به حدی که طرف فکر میکنه کسی دستهاش رو دور گردنش حلقه کرده و قصد داره خفه اش کنه حتی دچار توهمات دیداری و شنیداری هم میشه. 

اگه علاقه داری دقیقا بدونی چیه و چرا این حالت ومشکل به وجود میاد صفحه3 تاپیک از وسطهاش رو بخون. 

من اصلا تا حالا نفهمیدم علت بختک چیه فک کنم خود دکترا هم نمیدونن...یعنی یه حالت عصبیه؟جنه؟چیه اصلا؟؟

چرا گلم دانشمندان خیلی وقته علت و راه حلو درمانش رو کشف کردن ولی خب خیلیها اطلاع ندارن. 

علتش به خیلی چیزا برمیگرده از مشکلات جسمی گرفته تا روحی و روانی

عالی👌

منتها اجنه ( یا همون موجودات غیرارگانیک) نسبت به فلزات حساس هستن،بخاطر همین میگفتن چاقو یا هر فلز دیگه ای باعث دفع این موجودات میشن

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

بگم شب جاتو خیس میکنی

نه عزیزم این مشکل اسمش فلج خوابه و علت علمی داره

این حالت مثل اینه که تو خواب و بیداری داری تجربه میکنی،  فلج شدن بدن و نداشتن توان تکان دادن اعضای بدن، قفل و لال شدن زبان،  حس سنگینی و فشار روی بدن علی الخصوص ناحیه سینه یعنی قفسه سینه،  و درحالتهای حاد و شدیدتر احساس خفگی از کم تا شدید به حدی که طرف فکر میکنه کسی دستهاش رو دور گردنش حلقه کرده و قصد داره خفه اش کنه حتی دچار توهمات دیداری و شنیداری هم میشه مثل اینکه سایه یا یه سری چهرهای عجیب و غریب و وحشتناک میبینه. 

خیلی وقته که دانشمندان علت این مشکل و راه درمان و کنترولش رو کشف کردن اگه علاقه داری در موردش بدونی صفحه3 از وسطاش به بعد رو بخون. 

خوبه دیگه البته ممکنه بختک از پشت بهت تجاوز کنه😂 شوخی کردم یاد ی تاپیکی افتادم دختره می‌گفت جن عاش ...

😅😂 حالا یادم میاد یه کاربری میگفت با بختک رابطه جنسی داره لذت هم میبره بختکه ارضا هم میشه بعد منیش رنگش آبیه قرص ضد بارداری میخوره از بختک باردار نشه😳🤣

چرااااااااااااااااااااا روم من نمیفته

دوست داری بیفته از جنس مردش😂😅

دیگه از روت بلند نمیشه ها🤣 حالا خود دانی. 

چون اصلا بختک وجود نداره اسم علمیش فلج خوابه و علتهای مختلفی داره مثلا مشکلات روحی و روانی و جسمی  یا وراثت هم دخیله و دلایل مختلف دیگه ای داره.