2777
2789
عنوان

بختک افتاد روم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 87 پست
بختک ی موجود واقعی نیست ک بتونه چنگ بزنه فقط توهمات ذهنه ب پشت نخواب دیگه

من همش دمر میخابم اصن اونطور نخابم نمتونم 🤣🤣🤣

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش صبح خوابیده

اونم خوب نیست میگن بعد نماز نباید بخوابی🤣

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
من اصلا تا حالا نفهمیدم علت بختک چیه فک کنم خود دکترا هم نمیدونن...یعنی یه حالت عصبیه؟جنه؟چیه اصلا؟؟

دکترا نمیدونن؟یه حالت بین خواب و بیداریه انگار خواب میبینی ولی اطرافتم میبینی جن نیست

من همش دمر میخابم اصن اونطور نخابم نمتونم 🤣🤣🤣

خوبه دیگه البته ممکنه بختک از پشت بهت تجاوز کنه😂

شوخی کردم یاد ی تاپیکی افتادم دختره می‌گفت جن عاشقم شده بهم تجاوز میکنه

خوبه دیگه البته ممکنه بختک از پشت بهت تجاوز کنه😂 شوخی کردم یاد ی تاپیکی افتادم دختره می‌گفت جن عاش ...

🤣🤣🤣

من  جن ببینم درجا سکته میکنم درجاااا 

خیلی میترسم شبا یه دور  کل قرانو باید بخونم بخابم اخه تنها مخابم  میترسم  🤣🤣🤣

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
من اصلا تا حالا نفهمیدم علت بختک چیه فک کنم خود دکترا هم نمیدونن...یعنی یه حالت عصبیه؟جنه؟چیه اصلا؟؟

وقتی به پشت میخوابی بزاق دهان به سمت نای میره وراه تنفس رو میبنده  دلیل علمیش اینطور گفته بودن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰