2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روبیکا 100برابر اینستا مصرف میکنه 

هرحرکتی که بزنی یه عکس ازت میگیره واسه اونه مصرفش زیاده 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
روبیکا 100برابر اینستا مصرف میکنه  هرحرکتی که بزنی یه عکس هزت میگیره واسه اونه مصرفش زیاده&nbs ...

واااااا خوب منم کل وقت خالیم در حال عکس فرستادن و پیام دادن و استوریه

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)
فقد امروز اورد ینی دیروز یک گیگ تموم شدعععه

آره عزیزم.. اون دوتا خط سمت چپ بالا بازه زمانی باهاش تنظیم میشه میتونی روزای دیگه رو هم ببینی

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

اون روبیکا اونقددددنت میبره ک اینستا رو گذاشته تو جیبش  من اونقد خوب استفاده میکنم ماهی ۷ گیگ ...

خب میتونی روبیک رو رایگان کنی ولی من با سیمکارتی ک تو روبیکم سیمکارتش انارستان و رایگان نمیشعع

خب میتونی روبیک رو رایگان کنی ولی من با سیمکارتی ک تو روبیکم سیمکارتش انارستان و رایگان نمیشعع

اتفاقا منم ۱۸ سالمه سیمکارتم انارستان هست 

۳ سال پیش گرفتیم برا مدرسه ها از اونموقع مونده استفاده میکنم 

من شاید دلیل اینکه نت رو خوب تموم میکنم اینه ک اگه حتی ی روز زود تموم کنم خانوادم پدرمو در میارن،اونا نت منو میزنن،من حق ندارم نت بگیرم ،اونا باید بزنن و منم باید سر وقت تمومش کنم 

اتفاقا منم ۱۸ سالمه سیمکارتم انارستان هست  ۳ سال پیش گرفتیم برا مدرسه ها از اونموقع مونده استف ...

وا مگ میشه اینطور؟؟ 

بعد من رمز دوم کارت بابامم دارم دارم بش زنگ میزنم میگم ش ندارم میگ بزن فقد خبر میدم ببخشید ولی چرا انقد سخت گیر 

من هفته ای چهار گیک تموم میکنم🫥