2777
2789

کرونا جدید گرفتی؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه باز جدیدش اومده؟😮‍💨

اره متاسفانه

البته من حدود ۴،۵ روزه فقط سرفه دارم علائم دیگه ای ندیدم نمیدونم چمه

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
چرااا شماهم بیمار شدی؟😢

اره خیلی گلو درد دارم نکه صدام گرفته باشه نه کلا در نمیاد صدام سرفه میکنم سرم سنگینه اصلا ی وضعی خودمم لرز دارم بیشتر😮‍💨

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

خوب میشین زود ایشالله

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
اره خیلی گلو درد دارم نکه صدام گرفته باشه نه کلا در نمیاد صدام سرفه میکنم سرم سنگینه اصلا ی وضعی خود ...

الهی عزیزم انشا الله زودتر خوب شی😢😢😢❤❤

انفلوانزاعه؟

من دو روز پیش رفتم دکتر گفت آنفولانزا گرفتی

منم دوسری امسال گرفتم ولی با گلو درد جفتشون شروع شدن برام

اما این یکی فقط سرفه شدید و خلط داره نمیدونم چیه