الهی عزیزم انشا الله زودتر خوب شی😢😢😢❤❤ انفلوانزاعه؟
فدای شما بشم حالا مریض بودم مهمونم داشتم خیلی دوست داشتم کنسل کنم شوهرم نزاشت گفت خانواده من بیان مریض شن بهتر میدونن تا بگی نیایین دور از جونت پدرم در اومد
کاش منم کرونا گرفته بودم ولی تاندوم پام کشیده نمیشد، دو هفته تو گچ بود حالا بازش کردم دارم میمیرم، همش کارم شده گریه
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
عزیززممممم چه همسر بی درکی حالا خود مردا تا یه سرما ساده میخورن انگار تیر خوردن😐
شوهرمم از خانوادهاش ترسید گفت بگم مریضی میگن بهونه میارن دوست ندارن ما بریم ولی واسه ۱۵ نفر آدم هیچکدوم کمکم نکردن بجز شوهرم سه تا خواهرشوهرام نشستن من تک و تنها موندم منم چون ترسیدم مریض شن خیلی نرفتم پیششون خدا کنه مریض نشن فقط اصلا اهمیت نمیدن تو اوج کرونا رفت و امد میکردم من ۳ تا ماسک میزدم😅
آخخ واقعا دردناکه عزیزم🤕🤕🤕 دور از جونت انشاالله همیشه سالم و سلامت باشی😢❤ امیدوارم زودتر دردش ...
فداتشم عزیزم انشالله توام زود خوب بشی واقعا بد دردیه ، نه همون قسمت که کبود شده و خون مردگی داره مور مور میکنه و پام ورم داره و پامو زمین میزارم کف پام انگار همزمان هزارتا سوزن فرو میکنن داخلش، عین خواب رفتن پا که بخای روش راه بری، مچ پامم ضعیف شده
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥