2777
2789
عنوان

تجربیات ریزش موی من

| مشاهده متن کامل بحث + 146245 بازدید | 196 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به تمام دوستان من تمام پیام‌های شماروخوندم شاید فکر کنید من دارم تبلیغ میکنم وبحق این ماه رمضان ...

این حرف اشتباه من دکتر رفتم تو اصفهان العان جلسه اخرم ماه اینده هست هر دفعه دکتر رفتنم ۵میلیون پام در میاد اما مو پیدا کردم پر پر اصلا هم ریزش ندارم ۱۲ ماه تضمینی زدم ۱۰۰ جا رفتم امپول محلولشو پیدا کنم گفتن اینا از کانادا میاد فقط ۱ جا داره العان پسر خالم ۷ ساله دیگه نمیاد پیشش مو داره چقدر پر پر من حتی برای ابرو هامم رفتم پیشش العان ابرو پیدا کردم عین گف سر پر کلفت من اصلا خودم ابرو نداشتم از بچگی جایی که داری میره تقلبیه مراقب باش نمیشه که تا اخر عمر بره امپول بزنه ابنجوری که ۱۰۰۰تا بیماری دیگه هم دور از جونش میگیره 

سلام متاسفانه بخاطر مخارج بالا نتونستم مزو و پی ار پی برم به جاش 5 ماه تمام امپول بیوتین بپانتن زدم ...

به من گوش کن هرجایی نرو هر قرصی نتور مراقب باش میشی قبلا من منم همین کارو کردم ولی العان خوب شدم و هرجایی نمیرم خیلی دقت کن 

من مکمل های مختلفی رو دارم تست میکنم و بنظرم بیشترین چیزی که جواب میده فقط قرص فیتو هست. من برای درمان پیش دکتر هم رفته بودم بهم پیشنهاد داد یه دوره استفاده کنم. راستی یه مقاله جدید تو نی نی سایت دیدم که محتواش خیلی خوب بود و کلا گفته برای ریزش مو چی خوبه: https://www.ninisite.com/article/19698/برای-ریزش-مو-چی-خوبه-ویتامینها-شامپوها-قرصها