2777
2789
عنوان

تجربیات ریزش موی من

| مشاهده متن کامل بحث + 146598 بازدید | 196 پست
سلام هر بسته اامپول ۶ تا بیوتین داره ۶ تا بپانتین که دو هر بارر اللز هرکدوم یکی میزنی این میشه یه ...

ممنون عزیزم ..‌چنتا سوال دارم 

یعنی شیش تا رو یک روز در میون زدین ، تموم ک شد شیش تا دیگه برا دور دوم گرفتین ؟

دوتا آمپول رو قاطی میکردین یا جدا جدا؟

عضلانیه و درد نداره؟

ممنون عزیزم ..‌چنتا سوال دارم یعنی شیش تا رو یک روز در میون زدین ، تموم ک شد شیش تا دیگه برا دور دوم ...

دقیقا هر ۶ جفت میشه  یک دوره من قاطی میکردم 

دور بعد رو یک روز اضافه میکردم میشد دو روز درمیون 

عضلانیه کلا امپول برای من دردناک نیست نمیدونم استانه درد شما چقدره ولی چرب نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام شرایط موهامون یکیه اما واقعا یک روزی من به یک درمان نهایی میرسم ینی باید برسم این حق طب ...

سلام تراخدا بگید موهاتون چی شد من 22سالمه موهام خیلی میریزه هیچ مشکل هورمونی هم ندارم کف سرم خالی خالی شده 

سلام تراخدا بگید موهاتون چی شد من 22سالمه موهام خیلی میریزه هیچ مشکل هورمونی هم ندارم کف سرم خالی خا ...

سلام عزیزم.  در طب سنتی ریزش مو با اصلاح مزاج و برطرف کردن غلبه مزاج قابل درمان هست. دیدید وقتها هست که هر چی ویتامین و دارو و شامپو  و .... استفاده میکنید و نتیجه نمی‌گیرید چون که ریشه ی اون در درون بدنتون هست و باید ریشه درمان بشه تا مشکل هم برطرف بشه

بنده مشاور اصلاح مزاج و درمانگر هستم. خواستید میتونم کمکتون کنم🌹

چقدر گریه کنم چقدرنماز بخونم چقدر توکل کنم خستم بخدا صورت خوب دارم قدوبالای خوب دارم اندام خوب دارم ...

سلام تیر ماهی جان

امیدوارم حالت خوب باشه

خواستم بدونم مشکل موهات حل شد یانه؟

اگه نه من یه راه حل دارم

اونم امتحان کنی بد نیست

سلام منم ريزش مو داشتم بيشترم جلوي سرم داشت خالي ميشد.

دكتر قاسمي بهم هيرتامين با تونيك مينوتا داد آنلاين گرفتم البته از يه سايتي بود فارماكالا فكر كنم تخفيف داشت 3تا گرفتم براي 3 ماه خيييييلي بهتر شد فقط الان ميترسم قطعش كنم بريزه

سلام خانما من که واقعا بعد شیردهی موهام نابود شدن طوری که دوست نداشتم موهامو شونه کنم ولی خدارو شکر از محصولی استفاده کردم دقیق یادم نیست تونیک بود و شامپو. ۱۴ روز استفاده کردم‌کلا ریزش موهام قطع شد 

پیجش. @zibaro.9 بود اگه اشتباه نکنم 

سلام عزیزم نه کامل ولی ی ذره فرق کرده دیگه من شش ماهی میشه که ماینوکسیدیل میزنم ب موهام ی ذره تو ریز ...

سلام عزیزم منم عین شمام 

ریزش موی ارثی

کلا کف سرم مشخصه 

موهام بسیار نازک شده

دوماهه ماینوکسیدیل زدم به صورت وحشتناک داره میریزه قبلش نمیریخت اینقدر 

پریودیمم بهم ریخته 

دیگه میترسم ادامه بدم کلا کچل بشم

به نظرتون ما که ریزش موی ارثی داریم چند سال دیگه کلا طاس میشیم مثل مردا؟ 

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا

منم موھام خیییلی خوشگل بود ھرموقع یادم میفتہ دوس دارم بمیرم😔😔😔

منم برا ریزش مو دارونرکیبی فاخکرفتم عالی بود...خانمه خودشدرست کردروغن ترکیبی روتقریبا تویکماه۵سانت رشدداشت موهام.بخاطرتیروییدهم جلوموهام خیلی کم پشت شده بودالان خداروشکرعالی شده موهام خداخیرش بده شمارشومیزارم بگین روغن فاخرمیخام۰۹۰۲۴۰۲۰۶۹۲