2777
2789
عنوان

تجربیات ریزش موی من

| مشاهده متن کامل بحث + 146598 بازدید | 196 پست

سلام به تمام دوستان 

من تمام پیام‌های شماروخوندم شاید فکر کنید من دارم تبلیغ میکنم وبحق این ماه رمضان تبلیغ نیس من شوهرم مو نداشت وبخاطر بانک موی ضعیف کاشت هم نمیشد چند سال همش توی گوگل میچرخیدم تا راهی پیدا کنم از آب پیاز ورزماری و ماینوکسیدیل وداروی دکتر نوربالا یزد وخیلی خیلی راههای دیگه که هیچکی فکرشو نمی‌کرد رفت تا اینکه توی گوگل دیدم یه جا نوشته با تزریق به سر باعث رشد مجدد موها میشه دکتر بهرام بهرامی  بزنید توی گوگل آدرس مطب براتون میاره من شوهرم الان ۷ دوره داره تزریق میکنه نسبت به قبل خیلی بهتر شده نمیگم پر پر شده ولی خیلی بهتر شده فقط یه بدی داره درمانش که باید تا آخر عمر تزريق کنی امپولشو اگه قطع بشه میریزه ولی بری مطبش فک کنم بالای ۲۰۰ نفر مریض داره ازتمام شهرها میان مثلا از کیش اومده بود ولی مثلا ۴ دوز تزریق کرد بنده خدا تا چند ماه نیاد بزنید گوگل پیج اینستاشو بیارین کاراشو ببینید ضرر نداره دارم میگم ۹۹ درصد خوب میشن ولی باید تا آخر عمر بزنید امپولشو ولی اول که دربیاد ۲۰ روزی یکبار وقتی دراومد میتونید دوماه سه ماه بیان برین از مریضا تحقیق کنید من خودم سه بار رفتم تحقیق کردم هزینه امپول ۸۵۰ با داروهایی که میده ۱۵۰۰ درمیاد مریضای اونجا میگفتن ما داروهاشو نمیگیرم فقط امپول میزنیم من خیلی دلم برای اون خانما که میگفتن موهامون کم پشت شده سوخت من خودم موهام زیاد پر نیس ولی توان مالی ندارم برای خودم هم برم میگم شوهرم واجبتره ولی خیلی خیلی خانم اونجا بودن راضی بودن بازم میگم جواب میده درمانش ولی باید تا آخر عمر بزنید اگه رفتید نتیجه گرفتید برای منم دعا کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم مث شما😔 ۲۳سالمہ میخوای باھم دردو دل کنیم خییییییلی بھم فشار روانی وارد شد😔😔😔 ...

من روغن فاخر ترکیبی وموردمخلوط کردم زدم عااااالی بودهم ریزش مورفع شد هم موهام بلندترشدن فقط۲یا۳باراستفاده کردم.خانمی که روغن فاخرداره خودش درست کرده شمارشونومیزارم اگ استفاده کردین وخوب بودحتما دعام کنید۰۹۰۲۴۰۲۰۶۹۲

سلام  متاسفانه بخاطر مخارج بالا نتونستم مزو و پی ار پی برم به جاش 5 ماه تمام امپول بیوتین بپان ...

عزیزم اگر مشکل هورمونی و تخمدان پلی کیستیک نداشته باشید حتما ارثی هست شما باید قرص هایی کثل اسپیرونولاکتون ۱۰۰ یا تراوکس استفاده کنید محلول ماینوکسدیل هم استفاده کنید فقط قبل اینا حتما ازمایش هورمونی و سونو بدید مثلا من خو م هورمون هام نرمال بود اما در سونو تخمدان پلی کیستیک نشون داد حتما قرص هایی که  بالا نام بردم تحت نظر پزشک مصرف کنید

سحر جان مال تو کجاهات ریخته ؟ واقعا ریخته یا خودت حساس شدی

کم حجم شده و خیلی جاها کف سر مشخص تره 

ولی از وقتی مایندوکسیدیل استفاده میکنم به نسبت پرتر دیده میشه اون جاهای خالی 

نه حساسیت نیس واقعا افتضاح ریزش مو داشتم 

ولی الان دیگه فقط همین ک کف سرم مشخص نباشه راضی ام 

کم حجم شده و خیلی جاها کف سر مشخص تره  ولی از وقتی مایندوکسیدیل استفاده میکنم به نسبت پرتر دید ...

چندماهه ماینو میزنی و چند درصده و چ مارکی 

عوارضی نداشته مثل دراوردن ریش و بهم خوردن پریوو

من خودم دارم از شامپو اکسیر کندوش استفاده میکنم و ریزش موهامم قطع شده و بخاطر همین در حال سفارش این محصول به دیگران هستم و تو ایتا کانال دارم به اسم بابا عطار نمایندگی عطار باشی برا همه جور مشاوره با جون و دل در خدمتم 🙏😊

چهار دوره متوالی یعنی چطوری میشه لطفاً بگین

سلام هر بسته اامپول ۶ تا  بیوتین داره ۶ تا بپانتین  که دو هر بارر اللز هرکدوم یکی میزنی این میشه یه دوره 

من دور اول رو یک روز در میون  زدمم یک هفته استراحت دور دوم دو رروز در میون یک هفته استراحت  دور سوم سه روز همین جوری دور سوم چهار روز دوز  المانیشم  هفته ایی یک تزریق الانم تا یه تار میریزه یک تزریق انجام میدم