2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😔💔

902 بازدید | 88 پست

😔😔خدایا بخدا من بخاطر خودم نمیگم فقط بخاطر شوهرم بهمون بچه بده .بخدا وقتی میبینم برادراش دارن با بچه هاشون بازی میکنن این با حسرت نشسته نگاهشون میکنه هزار بار میمیرم . توروخدا برام دعا کنید😭😭😭 

دارم دق میکنم 😭😭😭 

دلم فقط یه شونه میخواد سرمو بزارم روش بدون خجالت یا تظاهر به حال خوب ساعت ها زار بزنم 

خسته شدم از تظاهر .چقد حفظ ظاهر کنم 😭چقد به همه الکی بگم بچه نمیخواییم 😭

کم آوردم بخدا کم آوردم😭😭

دیگه نمیکشم .

(اینجا تنها جاییه که میتونم دردمو بگم لطفا نگین برو دکتر برو خرج کن .بخدا از دکتر رفتن خسته شدم از دارو خوردن خسته شدم همش داروی هورمونی بدنم داغون شده هم روحی هم جسمی بهم ریختم .دیگه نمیکشم💔)

دامنت سبز بشه الهی به زودی زود 

سوره مریم بخون عزیزم 

واسه سلامتی برادرم صلوات می‌فرستین 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تاپیکم یه عالمه دعا برای حاجت دارها گذاشتم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ینی واقعا کسی که باردار نمیشه تا ابد باردار نمیشه یعنی دیگ قرص ودارو اثری نداره؟؟علم اینهمه پیشرفت کرده 

عزیزم غصه نخور .با اینکه گفتی نگیم بری دکتر ولی خب تنها امیدت یه دکتر خوبه .ما یکی از فامیلامون رفت پسر کاشت .به روش طبیعی بچه دار نمیشد