2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 88 پست
فقط خدا امیدوارم خدا هم همونطور که واسه من معجزه کرد واست معجزه کنه دکترا به شوهرم گفتن فقط ای وی ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم.اره حرفا دل ادمو تیکه تیکه میکنه😔

من پلی کیستیک هستم وبدون دارو پریود نمیشم. دیگه کلا از حالت انتظار دراومدم😁وبیخیال بچه شدم.

عزیزم همسرت هم مشکل اسپرم داره یا فقط مشکل از توعه؟

چند ساله اقدامی

خوشبحالت تونستی بیخیالش شی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همسرت هم مشکل اسپرم داره یا فقط مشکل از توعه؟ چند ساله اقدامی خوشبحالت تونستی بیخیالش شی😔

نه همسرم هیچ مشکلی نداره،آی وی اف هم رفتم ولی خو جنین باکیفیت تشکیل نشد که انتقال بدم.

یازده سال.

الهی وربی من لی غیرک
منم 1۱ ساله منتظرم.الان بجه داری

بله منم اخرای سال دهم بود با کلی ناامیدی یهو فهمیدم باردارم اونم سه ماهه..وقتی رفتم سونو گفت قلبشم تشکیل شده تو ماه سومی ..اصلا باورم نمیشد گفتم شاید کیسته اینا بلد نیستن

نه همسرم هیچ مشکلی نداره،آی وی اف هم رفتم ولی خو جنین باکیفیت تشکیل نشد که انتقال بدم. یازده سال.

فولیکولات چنده؟  توام فولی غالب نداری؟اصلاح سبک و امتحان کردی؟

فولیکولات چنده؟  توام فولی غالب نداری؟اصلاح سبک و امتحان کردی؟

نه غالب ندارم همشون زیر ده هستن،بادارو وامپول تا۲۷هم میرفتن ولی بددن نتیجه،ازلحاظ تغذیه واین چیزا کلا سعی برزندگی سالم دارم،اضافه وزن هم اصلا ندارم.

الهی وربی من لی غیرک
نه غالب ندارم همشون زیر ده هستن،بادارو وامپول تا۲۷هم میرفتن ولی بددن نتیجه،ازلحاظ تغذیه واین چیزا کل ...

ایشالا بحق حضرت زهرا خدا بزودی دامنتو سبز کنه و دلت و شاد کنه قشنگم 😘❤️