2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 88 پست
عزیزم آی یو آی کردی؟

ن عزیزم پلی کیستیکم هیچوقت تخمک درست حسابی نداشتم فقط این ماه داشتم اونم دکتر گفت فعلا طبیعی اقدام کن .از استرس دارم سکته میکنم فردا موعدمه .نمیدونم قراره چی بشه ولی همسرم خیلی ذوقشو داره میترسم باز شرمندش بشم دارم دق میکنم

من انقدر دلم گرفته الان بخاطر این وضعیت گرونی بخاطر استرس برای قیمت ها و بی ارزش شدن پول و آیندمون و انقدر محدودیم که  از صبح نتونستم به یه ف یل تر شکن وصل بشم  از زندگی تو ایران ناامید شدم خیلی🥺 دلِ رفتن و کندن هم ندارم 

با همین دل شکسته و ناامید دعا میکنم خدا دلت رو شاد کنه دوست خوبم

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دامنت سبز بشه الهی به زودی زود  سوره مریم بخون عزیزم  واسه سلامتی براد ...

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه .برا سلامتی برادرت صلوات میفرستم و امن یجیب میخونم 

ن عزیزم پلی کیستیکم هیچوقت تخمک درست حسابی نداشتم فقط این ماه داشتم اونم دکتر گفت فعلا طبیعی اقدام ک ...

الهی به حق امام رضا دامن همه چشم انتظارا سبز بشه بزودی دامن منو شماهم درکنارش🤲ناامید نباش عزیزم انشاءالله بزودی مادرمیشی

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️
ن عزیزم پلی کیستیکم هیچوقت تخمک درست حسابی نداشتم فقط این ماه داشتم اونم دکتر گفت فعلا طبیعی اقدام ک ...

اولا استرس نداشته باش 

اگه خدایی نکرده باردار نبودی برو دکتر بگو میخوام ای یو آی کنم 

سقط  داشتی تا حالا ؟؟! مشکلت چیه دکترا چی میگین

نه عزیزم کلا تا حالا تخمک درست حسابی نداشتم که باردار بشم سقط هم بشه . پلی کیستیکم .همیشه فولیکولام نهایت پنج میلی میشه .این ماه بعد سه چهار ماه مصرف قرص و امپول یه تخمدانم موقتا درمان شده و دوتا فولی داشتم .یکیش ازاد شده بود نمیدونم چی قراره بشه فردا موعدمه دارم دق میکنم

نه عزیزم کلا تا حالا تخمک درست حسابی نداشتم که باردار بشم سقط هم بشه . پلی کیستیکم .همیشه فولیکولام ...

واقعا خیلی برات دعا کردم امشب خیلی از خدا خواستم ببخشید علائم تنبلی تخمدان چیه من تا حالا نداشتم میترسم بعد از سقطم گرفته باشم 🥲💔

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
ینی واقعا کسی که باردار نمیشه تا ابد باردار نمیشه یعنی دیگ قرص ودارو اثری نداره؟؟علم اینهمه پیشرفت ک ...

میرم دکتر عزیزم دکتر خوبی هم هست اکثر پلی کیستیک هایی که رفتن پیشش باردار شدن .ازمایشای منو دید گفت میشه ولی دیر میشه ۶ ماه تا یک سال طول میکشه .ولی من این ماه سومین ماهه دارو های این دکتر و مصرف میکنم قبلا یه دکتر دیگه میرفتم . این ماه برای اولین بار دو تا فولی  داشتم .یکیش ازاد شده بود . دکتر خودش انتظار نداشت اصلا بدون hcg تخمک ازاد کنم این ماه ..نمیدونم چی قراره بشه .از استرس و فکر و خیال دارم نابود میشم .دو تا هم این ماه سینال اف زدم نمیدونم عوارض اونه یا چی علایم عجیب غریب دارم .چند روز پیش دو تا بی بی چک زدم منفی شد کلا ناامید شدم