pary_mah مدیر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 771 عنوان بیایییین 🥺😭 | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 91 پست دخترااا شما روزی چند ساعت درس میخونید!؟ نمره هاتون روی چنده؟ طبق برنامه پیش میرین؟ من همه ی نمره هام روی 16.17.18 مونده و نمره پایین تر هم دارماما میخوام بالای 19 و 18 باشه. چکار کنم بنظرتون؟ چندساعت مطالعه داشته باشم در روز!؟ 1401/10/16 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_احساس_ام عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 460 گیگا چد 😂🤣 😂😂😂🤣❤️ ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 گیگا چد 😂🤣 جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمیدونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو بیرون کلاسمون بهم زدی بعد از بچه ها پرسیده بود این یعنی چییییوای خدامتاسفانه خ*یه مال کلاس لو داد و باز هم من .....😂🥲
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمیدونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو ... خ*یه مل چقد زیاد شده بابا دیگه جدیدا یه تکون میخوری لامصبا مخابراتن درجا لو میدنبابا لامصبا بزرگ شیددددد😭
pary_mah مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 771 جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمیدونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو ... اییی خداااا خوبه اخراج نکردن😂☹️
بی_احساس_ام عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 460 جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمیدونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اییییی خدااا خیلی خوبی تووو،، اون خ*یه مال هارو هم که... ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 اییی خداااا خوبه اخراج نکردن😂☹️ تعلیقم کردنمیخواستن بکنن یه مدت دیگه خیلی کرم داشتموا دادم دیگه توصیه میکنم خواستید از این کارا بکنید یواش باشید و گرنه یهو خودتونو تو دفتر پیدا میکنیدزیر مدیر....نه چیز ببخشیدزیر نظر مدیر هستم الان متاسفانه نمیزارن هیچ غلطی بکنم
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اییییی خدااا خیلی خوبی تووو،، اون خ*یه مال هارو هم که... سگ بخواد
pary_mah مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 771 تعلیقم کردن میخواستن بکنن یه مدت دیگه خیلی کرم داشتم وا دادم دیگه توصیه میکنم خواستید از ای ... نکن دخدر،. من که در این حد نیستم 🥺😂
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 نکن دخدر،. من که در این حد نیستم 🥺😂 قربونت بشم دختر تو هم نکن من دیگه یه مدت وا داده بودم کم مونده بود جد و آباد معلم و بکشمیهو دیدم تو پارکم
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 راستی بچه ها پارک خوب میشناسید؟زیاد معتاد نداشته باشه به هر حال باید به فکر کارنامه و بعد امتحاناتم بود دیگه....باید توشه آخرتمون رو از الان جمع کنینمن خودم الان سه تا پفک دارم از کل دار دنیا 😭😭😭🥲🥲😂
بی_احساس_ام عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 460 تعلیقم کردن میخواستن بکنن یه مدت دیگه خیلی کرم داشتم وا دادم دیگه توصیه میکنم خواستید از ای ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣زیر مدیر چی کار کردی دخترر؟ ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
pary_mah مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 771 قربونت بشم دختر تو هم نکن من دیگه یه مدت وا داده بودم کم مونده بود جد و آباد معلم و بکشم یهو ... خداروشکر وا دادی،. وگرنه الان به جا پارک ی جا دیگه زودی
مریمترکیده عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 85 خداروشکر وا دادی،. وگرنه الان به جا پارک ی جا دیگه زودی یا خدا 😂😂😂😂