2777
2789
عنوان

بیایییین 🥺😭

327 بازدید | 91 پست

دخترااا شما روزی چند ساعت درس میخونید!؟ نمره هاتون روی چنده؟ طبق برنامه پیش میرین؟ 

من همه ی نمره هام روی 16.17.18 مونده و نمره پایین تر هم دارم

اما میخوام بالای 19 و 18 باشه. چکار کنم بنظرتون؟ چندساعت مطالعه داشته باشم در روز!؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس های تقویتی برو کمکت میکنه 

واسه درسات برنامه ریزی مفید انجام بده مثلا یک سلعت در روز هم ک میخونی مفید بخونش بهتر از چهار ساعت درس خوندنه الکیه 

واسه اینکه بهتر یاد بگیری درساتو رمز گذاری کن اوو کلی ایده هست ....

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

سلام، ببین به کیفیت بستگی داره نه کمیت و ساعت، خودت داره، به خودت توضیح بده حتماا تست بزن و جزوه هاتو بخون، روش امتحان گرفتن هر استاد یا دبیرت هم بدون... که سوالاتو بیشتر از تو جزوه میده، یاچی؟.. 

ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
باریکلا

قربونت برم عزیزم

ایشالا شمام موفق باشی.

منوخودم فردا امتحان دارم 

هیچی نخوندم فعلا

و قراره گند بزنم انگار . اعصابم ندارم

الان بخوابم تا ۱۱ ونیم بعد پاشم درس بخونم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
منظورتون از مفید خوندن چیه؟ 😕

ببین مثلا برو یه جایی ک هیچ صدایی نباشه فقط اون کتاب دستت باشه گوشی و اینا پیشت نباشه فقط و فقط فکرت روی درس باشه و شمرده شمرده بخون 

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 
منظورتون از مفید خوندن چیه؟ 😕

یعنی با کیفیت عزیزم 

شما اگ ۱۰ساعت بخونی هیچی متوجه نشی

بدتر از اینکه ک ۳ساعت بخونی لما تمرکز داشته باشیو متوجه شی

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
قربونت برم عزیزم ایشالا شمام موفق باشی. منوخودم فردا امتحان دارم  هیچی نخوندم فعلا و قراره ...

مرسی عزیزم 

پاشو امشب تا دو س بخون یا صب دو س ساعت قبل امتحان بخون 

منم فردا امتحان زبان دارم،. فکنم ی دوساعت زبان بیشتر کار نکردم 🥴