2777
2789
عنوان

بیایییین 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 91 پست
مرسی عزیزم  پاشو امشب تا دو س بخون یا صب دو س ساعت قبل امتحان بخون  منم فردا امتحان زبان ...

چندمی گلم

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم  پاشو امشب تا دو س بخون یا صب دو س ساعت قبل امتحان بخون  منم فردا امتحان زبان ...

آره باید اینجوری کنم.

ی نصحیت از من ب شما

زبان دسته کم نگیر . من گفتم آسونه اوکیع و نخوندم‌ زیاد.ولی رفنم سر جلسه دهنم سرویس شد ب معنای واقعي  معلممون واقعا سخت آورده بود و همه داغون بودیم .زبان خوبببب بخون بخصوص لغات و گرامرها رو

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من اصلا تست نمیزنم، دبیرم از جزوه میده بیشتر

بعضی از دبیر های منم از جزوه میدن و اون سوالات یا کاربرگ هایی که دادن، اون هارو بخون بعد اگه ریاضیه که بنویسش بعد مثل امتحان ج بده، سعی کن تست بزنی حتما، اگه تو امتحان نیاد وقتی داره درس میده معلم ی چیز اضافه تر بلدی یا بهت کمک میکنه ی جایی، حتما پیش مطالعه داشته باش از هر درس.. 

و پاچه خوار باش 😂😂❤️

ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
آره باید اینجوری کنم. ی نصحیت از من ب شما زبان دسته کم نگیر . من گفتم آسونه اوکیع و نخوندم‌ زیاد.و ...

اوه یس 🥴 باشه عزیزم،. انشالله امتحان بعدی،. امشب دیگه خیلی خستم 

حتما بخون و تلاش کن خیلی مهمه من یازدهمم تو میتونیییی✊🏻 چی میخوای بری؟

مرسیییی بوسسس 

من هفتم هشتم گند زدم، هم آنلاین بود هم دو نفر از عزیز هامو پارسال از دست دادم، کلا گند زدم، ولی خرداد همه رو پاس کردم فقط نمره هام پایین بود 

تجربی میخوام برم، علومم روی 19.20 ولی ریاضی روی 15.16 

ولی هفتم هشتم نمره هام خیلی پایین بود

باشه عزیزم ولی پاچه خواری تو کتم نمیره😐😂

😂😂😂😂😂😂😂منم.. اما ازت تعریف کنن جلو بچه ها پاچه خواریت میاد😂😂🤣ولی همین که خوب درس بخونی کافیه.. منم خودم یبار حتی با درس و علم دبیرو زایع کردم😁نمره رو به بچه ها داد.... 

ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂