2821
2789
عنوان

بیایییین 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 91 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گیگا چد 😂🤣

جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمی‌دونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو بیرون کلاسمون بهم زدی 

بعد از بچه ها پرسیده بود این یعنی چیییی

وای خدا

متاسفانه خ*یه مال کلاس لو داد و باز هم من .....

😂🥲

جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمی‌دونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو ...

خ*یه مل چقد زیاد شده بابا دیگه جدیدا یه تکون میخوری لامصبا مخابراتن درجا لو میدن

بابا لامصبا بزرگ شیددددد😭

جلو چشم دبیر عربی بهش ف*ک نشون دادم نمی‌دونست یعنی چی سه ساعت کلا درگیر انگشتم بود تهشم گفت گمشو برو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اییییی خدااا خیلی خوبی تووو،، اون خ*یه مال هارو هم که... 

ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
اییی خداااا خوبه اخراج نکردن😂☹️

تعلیقم کردن

میخواستن بکنن یه مدت دیگه خیلی کرم داشتم

وا دادم دیگه 

توصیه میکنم خواستید از این کارا بکنید یواش باشید و گرنه یهو خودتونو تو دفتر پیدا می‌کنید

زیر مدیر....نه چیز ببخشید

زیر نظر مدیر هستم الان متاسفانه نمیزارن هیچ غلطی بکنم

راستی بچه ها پارک خوب میشناسید؟زیاد معتاد نداشته باشه به هر حال باید به فکر کارنامه و بعد امتحاناتم بود دیگه....

باید توشه آخرتمون رو از الان جمع کنین

من خودم الان سه تا پفک دارم از کل دار دنیا 😭😭😭🥲🥲😂

تعلیقم کردن میخواستن بکنن یه مدت دیگه خیلی کرم داشتم وا دادم دیگه  توصیه میکنم خواستید از ای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣زیر مدیر چی کار کردی دخترر؟ 

ی تاپیک زدم توش پره مرد بود💔😂فقط میخوام بدونم شماها کجایید😐😂
قربونت بشم دختر  تو هم نکن من دیگه یه مدت وا داده بودم کم مونده بود جد و آباد معلم و بکشم یهو ...

خداروشکر وا دادی،. وگرنه الان به جا پارک ی جا دیگه زودی 

2790
2823
2791
2779
2792