2777
2789

۱_ شوهری که دست و دلبازه ، اوضاع مالیش خوبه ، هر چی در میاره دو دستی تقدیم خانومش میکنه ، هر چی خانومش بگه نه نمیگه ، آرومه ، گیر نمیده، کنترل نمیکنه، زور نمیگه ، خواسته ی نامعقول نداره ، بهترین مسافرتها ، خوردن ، پوشیدن ، تفریح و ...در اختیار خانوادش میزاره ، آزادی مطلق داده ، شغل و تحصیلات عالی داره ، بسیار متشخص و با کلاسه، فقطططططط بیماره ، بیماریه روانی ، و هیچگونه رابطه ی عاطفی و جنسی با خانومش نداره ، 

۲- مردی که اونم شغل و موقعیت عالی داره ، پولداره،سالمه ، رابطه ی جنسی و عاطفیه خوبی داره ، ولی باقی موارد کاملا برعکس مورد بالایی

حاضرید با کدوم زندگی کنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم.

اگه به اینا شوهر نکنم مگه میمیرم؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
😂😂😂

😁

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

بعد عزیزم  نمیشه مردی هیچ ایرادی نداشته باشه به هر حال از قدیم گفتن هر گل یه خاری داره

ما خودمونم کامل نیستیم و ایراداتی داریم

نمیشه که دنبال مردی باشی که هیچ ایرادی نداشته باشه این ما زن هاییم که باید با سیاست خودمون  مردها رو عین موم تو دستامون بگیریم😎

الان شوهر خودم اکثر موارد یک رو داره ولی بعضیهاش ناقصه

مثلا  کنترل و گیر رو کمی تا حدودی داره

از لحاظ دست و دلبازی هم داشته باشه دریغ نمیکنه ولی گاهی شرایط واقعا سخته و مجبوره گاهی نه بگه و منم درکش میکنم مثلا نه اونطوری هم نمیگه ها مثال میگ این ماه نمی تونم برای ماه بعد چشمم

ولی در کل چندباری امتحانش کردم داشته باشه واقعا دست و دلبازه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻