2777
2789

واکسن که سه نوبت هست!!! داخل جعبه هر ۳ موجوده؟؟؟ یا ۳ تاشو جدا میفروشن؟ برام میخان بخرن از خارج نمیدونم چطوریه داخل جعبه ست یا باید بگه ۳ نوبت بدن؟ شما چطوری خریدید؟

و اینکه درمان شدید از لحاظ اچ پی وی؟

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونه ای بگیر شرایط نگه داری خاص داره...ن درمان نشدم

اخه از خارج میگیره دسترسی ندارم بعد نوع جدیدشو‌ میخام بگیرم ایران نیست شما کی متوجه شدید که دارید اچ پی وی! چرا درمان نشد اخه چه نوعی داشتید؟

اخه از خارج میگیره دسترسی ندارم بعد نوع جدیدشو‌ میخام بگیرم ایران نیست شما کی متوجه شدید که دارید اچ ...

نوع ۱۶ دوسال پیش 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

نه هر امپول جداس. فقط برا پیشگیریه..وگرنه اگه طرف بیماربشه امپول فقط جلو پیشرفتشو‌میگیره

باز همونم خوبه!!! ولی خیلیا زدن درمان شدن اخه من خیای زود فهمیدم دارم اگررر از قبلل نداشته بودم!!!! الان دوماه گرفتم و شروع کردم به تقویت بدنم

ولی اخه خیلیا میگیرن اصلا متوجه نمیشن دفع میشه!!! وقنی ادم میفهمه خطرناک میشه چون استرس مبگیری

من اولین بار پاپ دادم گفتن مشکوکی کولوپوسکوپی دادم گفتم دهانه رحمت هم تغییر داده ...من فقط محض اطمینان دادم ..بعد واکسن خریدم اما هنوز خوب نشدم 

نوع ۱۶ دوسال پیش 

اخی حالا شاید دفع کنی نگران نباش!!! خیلیاا ۱۶ دفع کردن!! تغیبر غذا و قرص اینا خوردی؟؟ من نوع ۳۱ و ۴۴ دارم یعنی دفع نمیشه؟ هفته بهد میرم کولپوسکوپی میترسم خیلیییی

اخی حالا شاید دفع کنی نگران نباش!!! خیلیاا ۱۶ دفع کردن!! تغیبر غذا و قرص اینا خوردی؟؟ من نوع ۳۱ و ۴۴ ...

برای من نشد شیتاکه ام میخورم ...الان شده cin2

من اولین بار پاپ دادم گفتن مشکوکی کولوپوسکوپی دادم گفتم دهانه رحمت هم تغییر داده ...من فقط محض اطمین ...

من اخرین بار ماه پیش دکتر رحمم معاینه کرد چون یه بار واسه عفونت فریز شدم گفت وضعیت دهاته رحمت عالیهه!!! بعد ماه بعدش شک کردم به اچ پی وی یهو تست دادم و‌مثبت شد به نظرت به رحمم زده؟؟ 

من اولین بار پاپ دادم گفتن مشکوکی کولوپوسکوپی دادم گفتم دهانه رحمت هم تغییر داده ...من فقط محض اطمین ...

فکر کنم چندسال بوده داشتی و نمیدونستی درسته؟ سین چندی؟ نهایتاااا کمی از دهانه رحمت برمیدارن نگران نباش