نباتی۲۷ مدیر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 عنوان کسایی که واکسن گارداسیل زدن بیاید یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 28 پست واکسن که سه نوبت هست!!! داخل جعبه هر ۳ موجوده؟؟؟ یا ۳ تاشو جدا میفروشن؟ برام میخان بخرن از خارج نمیدونم چطوریه داخل جعبه ست یا باید بگه ۳ نوبت بدن؟ شما چطوری خریدید؟و اینکه درمان شدید از لحاظ اچ پی وی؟ برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃 1401/10/16 | 00:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 من اخرین بار ماه پیش دکتر رحمم معاینه کرد چون یه بار واسه عفونت فریز شدم گفت وضعیت دهاته رحمت عالیهه ... تا کولپوسکی رو انجام ندی معلوم نمیشه ...تو معاینه مشخص نیست... شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
نباتی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 تا کولپوسکی رو انجام ندی معلوم نمیشه ...تو معاینه مشخص نیست... کولپو درد داره؟ وای استرس گرفتم گفتی خوب نشدی برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 فکر کنم چندسال بوده داشتی و نمیدونستی درسته؟ سین چندی؟ نهایتاااا کمی از دهانه رحمت برمیدارن نگران نب ... cin۲ من یک سال بوده ک رابطه داشتم زمانی ک فهمیدم... شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
نباتی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 تا کولپوسکی رو انجام ندی معلوم نمیشه ...تو معاینه مشخص نیست... خب شمام دیده گفته مشکوکی دیگه فرستاده کولپو من مرتب پاپ اسمیر میدادم مشکلی نبود تو یه ماه فکر نکنم اتفاقی بیفته نه؟ برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 کولپو درد داره؟ وای استرس گرفتم گفتی خوب نشدی درد ندارع در حالت طبیعی اما برای من دکتر بافت مشکوک دید بیوپسی کرد ...ک سوزش درد شبیه پریود داشت شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
نباتی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 cin۲ من یک سال بوده ک رابطه داشتم زمانی ک فهمیدم... ای وای حالا کفتن چی میشه؟ برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 خب شمام دیده گفته مشکوکی دیگه فرستاده کولپو من مرتب پاپ اسمیر میدادم مشکلی نبود تو یه ماه فکر نکنم ا ... ن چون برای من ک مشکوک بود پاپ مشخص بود همون دفه اول اگه پاپ خوب بوده فک نکنم چیزی باشه امکانش کمه شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
نباتی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 درد ندارع در حالت طبیعی اما برای من دکتر بافت مشکوک دید بیوپسی کرد ...ک سوزش درد شبیه پریود داشت مرسی عزیزم ایشالا خوب میشی خیلیا بعد چندسال دفع شده از بدنشون! تقویت کن سیستم ایمنی بدنتو فکر کنم بدنت ضعیف باشه برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 ای وای حالا کفتن چی میشه؟ دکتر گفت چون سنت کمه بچه ام نداری بر نمیدارم از دهانه رحمت فعلا اگه ۳بشع مجبوره برداره شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
نباتی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 دکتر گفت چون سنت کمه بچه ام نداری بر نمیدارم از دهانه رحمت فعلا اگه ۳بشع مجبوره برداره وای منم بچه ندارم سقط داشتم یعنی برای منم اینطوری میشه؟ برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 وای منم بچه ندارم سقط داشتم یعنی برای منم اینطوری میشه؟ ن منظورم این بود دکتر گفت اگه از رحمت برداریم برای بارداری سخت میشه شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
نباتی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 911 ن منظورم این بود دکتر گفت اگه از رحمت برداریم برای بارداری سخت میشه نه میدونم میگم یعنی منم اچ پی ویم خوب نمیشه؟😭😭 برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11267 نه میدونم میگم یعنی منم اچ پی ویم خوب نمیشه؟😭😭 امکانش بالاس خوب بشه عزیزم شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
jjhchc عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 14 نسخه ببری یه دونه بهت میده برای نوبت بعدی همون نسخه ببر بهت میده واکسن بزنی دیگه زگیل نمیزنی اما اگر بدنت یا رحم زگیل زده باشه باید بری درمان کنی واکسن فقط برای جلوگیری از عفونت و زگیل زدن بیشتره