2777
2789
لاپراسکوپی چجوریه؟ 

با اشعس 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
باراول ۷ ساله بودم اصن هیچی نفهمیدم فرداش اصلا درد نداشتم خوب راه میرفتم بار دوم ۱۷ سالم بود خیلییی ...

متاهلی؟تو بارداری تاثیری نداره؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مامان با مزه ای 😂😂

😂😂🤦🏻‍♀️بخدا نمیدونی.اصن اینقد لج‌بازه حد نداره

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
حالا چرا گریه میکنی.مامان من کیسه سیمان ۵۰کیلویی بلند کرد.بار دوم رفت زیر تیغ.بار سوم سنگ مرمر گذاشت ...

چون فهمیدیم ک مامانم فتق داره

و اولین بارشه ک فتقش زده بیرون 

من فقط خیلی استرس دارم و نگرانم🥺 خواستم بیشتر راجبش بدونم واسه همین تاپیک زدم 

ن بابا.خوش خوش برا خودش میچرخه

خوشبحالش پس براش مهم نیس😂💔

من هنوزم میترسم ورزش سنگین انجام بدم بخاطر این لنتی حتی زیادیم ک راه میرم جای عملام درد میاد😐💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
متاهلی؟تو بارداری تاثیری نداره؟

ن 

اره تاثیر داره

چون فهمیدیم ک مامانم فتق داره و اولین بارشه ک فتقش زده بیرون  من فقط خیلی استرس دارم و نگرانم ...

چه جالب😁

باور میکنی ما هم همین امروز فهمیدیم مامانم فتق کرده؟

مامانم استرس داره برا عمل

ان شاءالله مامان های جفتمون به سلامتی عملشون رو انجام بدن❤

چون فهمیدیم ک مامانم فتق داره و اولین بارشه ک فتقش زده بیرون  من فقط خیلی استرس دارم و نگرانم ...

فقط رعایت کنه.الان مامان من ی کمربند کشی همیشه دور شکمشه.اصن اون نباشه نمتونه حرکت کنه.محکم میبنده.نذارین چیز سنگین بلند کنه

بعد باز بهتره یا لاپراسکوپی؟

نمیدونم عزیزم فکر کنم لاپاراسکوپی بهتر باشه نقاهتش کمتره

خوشبحالش پس براش مهم نیس😂💔 من هنوزم میترسم ورزش سنگین انجام بدم بخاطر این لنتی حتی زیادیم ک راه م ...

مواظب خودت باش.اصن ب دردسرای بعدش نمیارزه.دیگ مامان زیادی علی بی‌غمه

چه جالب😁 باور میکنی ما هم همین امروز فهمیدیم مامانم فتق کرده؟ مامانم استرس داره برا عمل ان شا ...

واای عزیزم چه تصادفی 😄

وای ایشالا... 

من اولش خیلی ناراحت شدم🥺 هول کردم 

بعدش دیدم اونقدم عمل ترسناکی نیس یکم اروم تر شدم 

مواظب خودت باش.اصن ب دردسرای بعدش نمیارزه.دیگ مامان زیادی علی بی‌غمه

خیلی رعایت میکنم حتی بچه کوچیک هم که بغل میکنم درد میاد میترسم فردا پس فردا واسه بارداری وبچه داری مشکل پیش بیاد برام🥲

انشالله ک مامانتون همیشه تنشون سالم وسلامت باشه❤