بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره😐نزدیک ۲۵سانت این دفعه آخر شکمشو باز کرد دکتر.کلا دل و رودش اصن هیچی دورشون نبود
وای بیچاره🥲خیلی سخته ادمو خیلی محدود میکنه
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
وایی😭ینی اگه کسی بعد از عمل اگه رعایت نکنه و بار سنگین بلند کنه دوباره پاره میشه؟
حالا چرا گریه میکنی.مامان من کیسه سیمان ۵۰کیلویی بلند کرد.بار دوم رفت زیر تیغ.بار سوم سنگ مرمر گذاشت پشتش یک طبقه برد بالا.بار چهارم هم یادم رفته چیکار کرد.
خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
نهه بعد یک هفته نقاهتت خوب میشه میتونی درست راه بری
ولی من بخاطر مشی ک برام گذاشتن اذیت بودم نمیتونستم تایکسال روی اون طرفی ک عمل کرده بودم بخوابم بعددیگ عادت کردم بهش