2777
2789
عنوان

عمل لازک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست

من خودم پیش دکتر بابام ک آب مرواریدش عمل کرده بود عمل کردم بابام راضی بود رفته برای چکاپ ۴ سال بود شماره چشمم ثابت شده بود گفت بیا عملت کنم تو ی کلینیک تخصصی چشم ک بهترین دستگاه های آمریکایی رو داشت بینایی م عالیه ولی چشمم حساس شده مخصوصا یکی ش ولی خالم رفت نور ی فوق تخصص عملش کرد عالی هیچ مشکلی هم نداشت با اینکه شماره چشمش دوبرابر من بود ب خاطر استفاده زیاد از لنز قرنیه چشمش نازک شده بود و پی آر کی براش انجام دادن 

خدا با من است 🙌🌹
دکترت حتما تکنولوژی ش رو نداشته اگه تهرانی بیمارستان نور برو ی فوق تخصص با عمل فمتولیزیک بردارع عینک ...

آره تهرانم 

نه پول ندادم هنوز فقط وقت عمل گرفتم همون روز باید پولشو بدم 

این عمل همون نیست که برای قرنیه هایی با ضخامت های بالاست ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره تهرانم  نه پول ندادم هنوز فقط وقت عمل گرفتم همون روز باید پولشو بدم  این عمل همون نی ...

من تو‌ گوگل خوندم جدیدترین روش یکی از خانم ها هم اینجا می گفت فامیلشون انجام داده میگم فعلا برو نور ببین اونجا چی میگن بعد صد در صد ک شد وقت بگیر اونو کنسل کن یک هفته حداقل قبلش  

خدا با من است 🙌🌹
خداروشکر الان چند سالته چشمای منم یکی ۳/۷۵ اون یکی ۳/۵۰ کلا دو سال ثابت مونده،ببخشید میشه از دردش بگ ...

الان21

دردش اون اوایل وقتی سرد بود چشام خشک میشد یا افتاب اذیت میکرد و حتما باید عینک آفتابی استفاده میکردم و قطره اشک مصنوعی میریختم تا چشام خشک نمونه مگرن خود عمل درد نداره شما که از تخت بلند شی میفهمی تازه دنیا چقدر قشنگ تره بدون عینک😍😂

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
ممنونم

حالا باز تحقیق کن من شنیدم حقیتش انجام ندادم فمتولیزیک بدونم واقعا چطوری ولی هر کارب میکنی برو بیمارستان نور فوق التخصص برات انجام بده اشتباه منو نکن 

خدا با من است 🙌🌹
از همون اول میشه ولی دو هفته میگن گوشی لب تاب و تی وی نکاه نکنید 

ببخشید عزیزم زیاد سوال مپیرسم 

اگه از همون اول یا دو سه روز بعدش نوشته نزدیک (دور رو کاری ندارم ) رو میشه دید و خوند پس اون تاری دیدی که میگن تا دو سه ماه هست برای چیه برای دید دوره ؟