2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم

125 بازدید | 28 پست

سلام

شب وفات حضرت ام البنین هست.

از طرف شما یک حمد و سوره تقدیم می کنم به حضرت ام البنین انشاالله که پسرشون قمر بنی هاشم دستگیر تون بشه و حاجت روا باشید.

یا کاشف الکرب هم وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین.

فقط اینکه پست بگذارید تا بعد از اینکه خوندم لایک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

برای فاطمه لطفا  

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

برای منم بخون عزیزم ممنونت میشم 

اسمم نرجس

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

من خیلی گناهکارم اصلا رو ندارم صدا بزنم حضرت عباس رو

برامون دعا کن بد جور گرفتارم.شفای مادرم ک دکترا جواب کردن.بچم.برادرم.خودم

خدا خیرت بده هم این دنیا هم اون دنیا

خدای خوبم شکرت