2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 28 پست

شفای پسر سه سالم

شفای آنیا پنج ساله

خانه دارشدنمون

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی گناهکارم اصلا رو ندارم صدا بزنم حضرت عباس رو برامون دعا کن بد جور گرفتارم.شفای مادرم ک دکتر ...

به حق دو دست بریده قمر بنی هاشم حاجت روا باشید و عاقبت بخیر

انشاالله حضرت ام البنین واسطه باشند و شفا و عافیت مادرتون رو بگیرند.

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا فاطمه الزهرا

🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🌺روز سی و سوم  چله سوره حشر به نیت سحر۲ خانم (۱۰/۱۶)

انشاالله همه عزیزان به خواسته شون به بهترین شکل ممکن برسند .

🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼

✨🌟

2790
2778
2791
2779
2792